Priestranný 2i byt v Horskom parku

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
269 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Ján Cvečka
cvecka-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame na predaj veľmi pekný a priestranný 2.izbový byt v Starom meste na spojnici ulíc Prokopa Veľkého a Hroboňovej. Byt má výmeru 74,64 m2 a nachádza sa na 1.poschodí v 3.podlažnom tehlovom bytovom dome bez výťahu. Orientácia bytu je na JZ a V. K bytu prislúcha nadštandardne veľká pivnica o veľkosti 6,8 m2 v suteréne BD.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej kuchyne (14,52 m2), dvoch veľkých izieb (24,36 a 22,89 m2), kúpeľne, komory a samostatného WC. Prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v r. 1996 - elektrické rozvody, podlahy, kúrenie, dvere, v r. 2010 boli menené plastové okná. Mesačné náklady sú 70€/ 1osoba + elektrina a plyn. Byt má vlastný plynový kotol Vaillant ako zdroj kúrenia a na ohrev teplej vody.
Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný - nové omietky, elektrické rozvody, okná, strecha a takisto aj nové pivničné priestory. Nachádza sa v lukratívnej a vyhľadávanej lokalite Horského parku s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou na všetky smery, bratislavský obchvat, D1 a D2. Cambridge International school je 3 min pešo.
Veľkou devízou tejto nehnuteľnosti okrem zrekonštruovaného domu je veľká pivnica s oknom a najmä bezproblémové parkovanie vo vlastnom dvore, len pre majiteľov troch domov.
Noví majitelia takisto určite ocenia udržiavaný oplotený pozemok (cca 3 000 m2), na ktorom sa nachádza krásna záhrada na oddych, ako aj detské ihrisko pre Vaše ratolesti.
Cena bytu je 269000€ a je konečná, vrátane sprostredkovateľskej provízie RK. Naša advokátska kancelária Vám pripraví zmluvy na mieru a Vy sa môžete pokojne venovať svojim aktivitám.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie