PREDANÉ - Novostavba | 4i bungalov | projekt Alekšince Vinice

Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Nitra

ZÁPADNE OD NITRY Vám prinášame cenovo dostupné rodinné domy v cene bytu v novostavbe.
Nový projekt Alekšince Vinice vyrastá pri obci Alekšince, 10 minút autom od rýchlostnej cesty R1 spájajúcej Nitru s Bratislavou. V jednotlivých etapách tu pre Vás vytvoríme pokojnú a bezpečnú štvrť nových rodinných domov, niekoľko parkov, čarovné jazero s rozlohou vyše 3300 m2, kaviareň, detské ihrisko a materskú školu.
Aktuálne je spustená výstavba a predaj prvej etapy (zo šiestich), v ktorej Vám ponúkame 83 rodinných domov. Celý areál tohto projektu bude od cesty II. triedy oddelený bariérovou zeleňou. Sčítaním všetkých plôch parkov, zelene a jazera sa náš projekt radí k najzelenším na Slovensku.
Rodinné domy sme pre Vás navrhli tak, aby zabezpečili komfortné bývanie celej Vašej rodine. Premysleným dispozičným riešením sa nám podarilo tri samostatné izby (spálne) a rodinnú kúpeľňu funkčne oddeliť do intímnej zóny, vďaka čomu návštevy v spoločenskej časti domu (v štvrtej izbe) nebudú obmedzovať členov rodiny, ktorí potrebujú pokoj na sústredenú prácua rodinnú kúpeľňu funkčne oddeliť do intímnej zóny, vďaka čomu návštevy v spoločenskej časti domu (v štvrtej izbe) nebudú obmedzovať členov rodiny, ktorí potrebujú pokoj na sústredenú prácu.
Príťažlivý spojený priestor kuchyne s obývačkou a jedálenskou časťou so svojou výmerou vyše 34 m2 predstavuje viac než tretinu celkovej podlahovej plochy domu. To vytvára dokonalé prostredie pre pobyt celej rodiny kde sa môže bezstarostne šíriť smiech a radosť.
Rodinný dom je presvetlený zo všetkých svetových strán. Vstup do domu je od ulice a z obývacej izby je prístupná vonkajšia dláždená terasa. Pred domom je navrhnutá spevnená dláždená plocha s parkovacími miestami pre dve autá a prístupový chodník z ulice. Domy sa nachádzajú na pozemkoch o výmere až 600m2 až 800m2, čo je pri podobných projektoch výnimočné.
Je náročné trafiť sa do vkusu každého klienta. Preto domy predávame ako tzv. “holodom”. T.j. bez nášľapnej vrstvy podláh, bez zariadzovacích predmetov, svietidiel, interiérových dverí, krbovej vložky, žalúzií. Viď vizualizácia nižšie.
Vieme, že každý náš zákazník je iný a domy vám vieme zariadiť a vybaviť v rôznych štandardoch a podľa vašich predstáv. Samozrejmosťou tohoto projektu je, že vám je náš architekt plne v dispozíícii.
Špecifikáciu domu nájdete pod týmto linkom:
https://aleksincevinice.sk/technicka-specifikacia-domu/
VYBAVENIE ZA PRÍPLATOK
Cena holodomu: 224.400€
I. Štandard: 16.500€
II. Štandard s kuchyňou: 29.500€
III. Dom na nasťahovanie: 52.500€
/exteriérové žalúzie, príprava pre klimatizáciu a samotná klimatizácia: cena podľa špecifikácie klienta/
/príprava na externé žalúzie sú v každom dome/
Konečná cena domu sa môže líšiť podľa toho, ako si ho budete chcieť zariadiť a podľa výberu materiálov.
Považujeme za dôležité vás upozorniť, že 3D obhliadka a fotografie ktoré sú súčasťou tohto inzerátu sme vytvorili v jednom z našich vzorových domov, ktorého cena v tomto štandarde je 277 000€. Dom na fotografiách a zariadenie ktoré vidíte na 3D obhliadke je zariadený vo výbave: III. Dom na nasťahovanie a jeho cena je 277 000€.
Vybrať svoj nový domov si môžete tu:
https://aleksincevinice.sk/#map
Financovanie:
V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť hypotéku s dotovanou úrokovou sadzbou v akéjkoľvek banke na Slovensku.
Fixácie úrokov v rokoch:
1r. - 0,99%
2r. - 1,29%
3r. - 1,49%
/orientačná cena splátky hypotéky pri nákupe holodomu (pri výške hypo 194 500€ na dlžku 30 rokov j
1r. - 0,99% - 624€ / mesiac
2r. - 1,29% - 651€ / mesiac
3r. - 1,49% - 670€ / mesiac
Toto ale aj všetko ostatné vám radi povieme a ukážeme na obhliadke.
Obhliadku si môžete zarezervovať na telefónnom čísle: +421 948 864 108
Kontakt na zodpovedného makléra za celý projekt Alekšince Vinice:
Peter Dobiáš
+421 917 095 918
dobias@radoreality.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie