RADO | Rodinný dom s pozemkom 2351 m2, Trenčianske Jastrabie

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
184.000,- €
Realitný maklér:
+421903442599
Ing. Vladimír Nemec
nemec@radoreality.sk

RADO Reality ponúka na predaj rodinný dom s pozemkom 2351 m² v obci Trenčianske Jastrabie.
2-podlažný rodinný dom tehlovej konštrukcie bol postavený v r. 1962 a v r. 1970 bola pristavená bočná časť – uzavretá veranda z pórobetónových kvádrov. Celková zastavaná plocha je 144 m². Na prízemí sa nachádza vstupná hala - veranda, kuchyňa s jedálňou, obývacia izba, spálňa, samostatná kúpeľňa a WC, kotolňa a komora. Poschodie domu tvoria 2 izby, k dispozícii je pripojenie vody a odpadu.
V r.2010 bola zrekonštruovaná strecha na pôvodnej stavbe (nová strešná krytina, latovanie) a prístavba bola prekrytá kompletne novou strechou.
Obec Trenčianske Jastrabie nemá vybudovanú kanalizáciu, odpadové vody sú zvedené do žumpy. K dispozícii je pripojenie na optický internet.
Na dvore za domom stojí technická stavba – sklad, garáž, dielňa.
Pozemok o šírke 18 m je prevažne rovinatý, zadnú, mierne svahovitú časť pozemku tvorí sad s ovocnými stromami ( 1528 m²), ktorého súčasťou je aj betónová pivnica na ovocie a zeleninu. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa o hĺbke 12 m.
Energetický certifikát – nie je k dispozícii.
Ing. Vladimír Nemec
RADO Reality Group
Tel.: +421 903 442599
E-mail: nemec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie