PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 46 m2, Bratislava - Staré Mesto

Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Plocha: 46 m²

RE/MAX ponúka na predaj výnimočnú nehnuteľnosť úplne v centre mesta na Flöglovej ulici, kúsok od policajnej stanice pri Štefánikovej.

✅ 1i Byt v pôvodnom stave s možnosťou prerobenia na 2-izbový byt s vlastným kúrením
✅ veľkorysá rozloha 46m2
✅ Fantastická lokalita ako investícia, na dlhodobý alebo krátkodobý (airbnb) prenájom
✅ Kúpeľňa s oknom, byt orientovaný do tichej ulice bez ruchu Štefánikovej ulice

Samotný byt je v pôvodnom, vypratanom stave, pripravený na rekonštrukciu. Jeho pôdorys umožňuje prerábku na 2-izbový byt so samostatnou spálňou, šatníkom a kúpeľňou s oknom. Nachádza sa na 1. poschodí, pod bytom je prízemný byt. Celková rozloha je 46m2. Celý bytový dom bol odpojený od centrálneho vykurovania a každý byt má vlastné vykurovanie (možnosť plynového kotla alebo elektrického podlahového kúrenia - v bytovom dome boli menené rozvody elektroinštalácie a plynu). Orientácia bytu je západ (izby) a sever (kúpeľňa), čo znamená minimálny hluk z vedľajšej Štefánikovej ulice a súkromie v kúpeľni napriek oknu.

Medzi fotografiami nájdete aj vizualizácie možného prerobenia nehnuteľnosti ako inšpiráciu.

Aktuálna výška zálohového predpisu je 57 eur.

Lokalita: Z pohľadu investície sa nedá lepšie. Blízko všade - od hlavnej vlakovej stanice, cez prezidentskú záhradu až po pešiu zónu. Potraviny hneď vo vedľajšom bytovom dome. Pri AirBnB môžete vďaka tomu mať neskutočnú obsadenosť.

Náš názor: Výnimočná investičná ponuka, dobrá cena vzhľadom na metre štvorcové a lokalitu, možnosť prerobenia si podľa seba, alebo podľa potreby na 2i. Ak hľadáte tú pravú príležitosť uložiť a zhodnotiť vaše financie, práve ste ju našli.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie