PREDANÉ - IBA U NÁS!!! Predaj 2i bytu 45m2 sídlisko Juh

Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt s rozlohou 45m2 v Trenčíne na sídlisku Juh. Byt s lodžiou sa nachádza na 5. poschodí zatepleného panelového bytového domu. Vchod do bytového domu je zrekonštruovaný a zabezpečený kamerovým systémom.
Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky s výstupom na balkón, kuchyne, spálne, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. K bytu prináleží pivnica.
Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, k dispozícii so zariadením (okrem jedálenského stola a stoličiek). Pri rekonštrukcii jadra bola menená aj elektrika (v jadre). Lodžia má výmeru 3,8m2, na celom byte boli montované exteriérové žalúzie (9/2022), bytový dom bol zateplený v r. 2016, kedy boli menené aj plastové okná. Kúrenie centrálne, v byte je zavedená optika.
Priemerné mesačné náklady sú 120,- EUR (2 osoby) + 25,- elektrika.
V blízkosti domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Sú tu viaceré škôlky, základné školy, Obchodné centrum Južanka, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD, zdravotné stredisko, poliklinika, zubná pohotovosť, veterinárna ambulancia, kultúrne centrum, a mnoho iného. Rodiny s malými deťmi zaiste poteší veľké množstvo detských ihrísk v okolí.
Link na 3D obhliadku:
https://my.matterport.com/models/zm5VDJzpe9P?cta_origin=all_spaces_page§ion=media
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel.: 0948119147
E-mail: jezikova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie