PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 83 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: štvorizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 83 m²

Hľadáte 4-izbový byt v dobrej lokalite na začiatku Petržalky 5 min. pešo od zástavky električky?

RE/MAX ponúka čiastočne rekonštruovaný 4-izbový byt na Lachovej ulici v 8-podlažnom bytovom dome s dvoma bytmi na poschodí. Byt sa nachádza na ideálnom 2 poschodí (poschodie pod bytom je tiež obytné)a ak chcete, nemusíte ani použiť výťah.

Byt prešiel rekonštrukciou, kúpeľňa so sprchovým kútom, novou sanitou, novými interiérovými dverami je úplne nová a nebola ešte používaná.

Celková podlahová plocha bytu vrátane príslušenstva je 83 m2 z toho byt má 77m2, loggia 4m2 a pivnica 2m2. K dispozícii je aj extra priestor o rozlohe cca 9m2, ktorý vznikol zo spoločných priestorov a využívajú ju majitelia predávanej nehnuteľnosti. Ideálny priestor na Vaše bicykle, kočíky.

Elektroinštalácia v byte je po čiastočnej rekonštrukcii, rozvody v kúpeľni, kuchyni sú úplne nové, nová rozvodná skriňa s ističmi, v izbách boli pridávané extra zásuvky, všetky rozvody el. sú plne funkčné bez nutnosti investície.

Plastové okná sú samozrejmosťou, všetky steny sú nanovo vymaľované a v niektorých častiach bytu je aj nová omietka.

Byt je pripravený pre nového majiteľa, výber kuchynskej linky je v jeho réžii, majiteľ pripravil novú elektroinštaláciu, rozvody vody, odpadu.

Zasklenná loggia s prístupom z izby je orientovaná do stromovej aleje pred bytovým domom, ktorá Vám spríjemní súkromné posedenie na loggii.

Bytový dom je kompletne po rekonštrukcii - zateplenie, rekonštrukcia rozvodov, nový výťah, strecha po rekonštrukcii, hliníková vchodová brána na chip, veľmi slušný vchod len so 16timi bytovými jednotkami.

Mesačný zálohový predpis je 177,-€.

V okolí všetka občianska vybavenosť, škôlka v tesnej blízkosti bytového domu, zástavka električky do 5 min chôdze. Vyhľadávaná lokalita v rámci Petržalky.

Náš názor:
Zaujímavý byt v dobrom bytovom dome, kde máte vo vchode len 16 bytov, výborná lokalita na začiatku Petržalky so skvelou dostupnosťou do úplného centra mesta.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie