Predaj bytu (4 izbový) 75 m2, Veľký Meder

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
139 000 €
Typ: štvorizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Veľký Meder
Plocha: 75 m²
Realitný maklér:
Štefan Mátis, RSc.
+421 908 602 308

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj 4 izbový byt s garážou a záhradou vo Veľkom Mederi.
Nehnuteľnosti sa nachádzajú v kľudnej časti mesta, iba 500 m od centra mesta a 900 m od termálneho kúpaliska Thermal Corvinus.
NEHNUTEĽNOSTI /Byt, garáž, záhrada/:
Byt sa nachádza v 3 poschodovom tehlovom bytovom dome na druhom poschodí, pričom na prízemí sa nachádzajú garáže. Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej sa zrekonštruovala strecha, tepelne zaizolovali obvodové múry, vymenili vstupné dvere a okná na schodisku bytového domu.
Byt s celkovou výmerou 75 m2 je tvorený štyrmi izbami a príslušenstvom, ktorým je predsieň, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa a menšia pracovňa, pričom byt disponuje aj balkónom. Prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli vymenené rozvody elektriny, kúrenia a vody, pôvodné okná nahradili drevené eurookná, podlahy v izbách sú pokryté laminátovými parketami, v kuchyni, kúpeľni, na toalete a v predsieni keramickou dlažbou. Nový, moderný šat majú aj kuchyňa s linkou so zabudovanými spotrebičmi a kúpeľňa so sprchovacím kútom.
Garáž s celkovou výmerou 16 m2 a so sekčnou bránou s pohonom na diaľkové ovládanie sa nachádza na prízemí bytového domu.
Záhrada o výmere 122 m2 sa nachádza priamo za bytovým domom. Disponuje napojením na verejný rozvod vody a elektriny, ďalej dreveným altánkom a záhradným domčekom.
LOKALITA:
Mesto Veľký Meder s 940 ročnou históriou leží v Podunajskej nížine v dolnej časti Žitného ostrova, v objatí riek Dunaj a Malý Dunaj. Disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Iba pár minút chôdzou sa od bytového domu nachádzajú škôlky a školy (s vyučovacím jazykom maďarským aj slovenským), potraviny, úrady, lekár, supermarkety v centre ale aj na okraji mesta. V blízkosti bytového domu sa nachádza aj obľúbené termálne kúpalisko s celoročným využitím a 100 hektárový dubový lesopark.
Veľmi dobrá je dostupnosť do Bratislavy - Dunajskej Stredy - Komárna, a to železničným a autobusovým spojením, ale aj cestnou komunikáciou I.tr. 63 a do Bratislavy aj po rýchlostnej ceste R7.

CENA: 139 000 €

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie