PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 73 m2, Nitra

Typ: trojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 73 m²

Znížená cena! Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj 3 izbový byt v absolútnom centre mesta Nitra na Mariánskej ulici.
Byt o celkovej výmere 73,5 m2 + podiel na pozemku, sa nachádza na 5. poschodí bytového domu bez výťahu. Nehnuteľnosť je v pôvodnom zachovalom stave, pričom fotografie v inzercii ponúkajú novému majiteľovi inšpiráciu pre možný budúci vizuál nehnuteľnosti po rekonštrukcii. V aktuálnom stave je byt vhodný k prenájmu, nakoľko sa predáva aj so zariadením alebo sa po rekonštrukcii stane Vašim exkluzívnym miestom na bývanie v samom srdci mesta.
Dispozícia bytu: vstupná chodba, kúpeľňa s oddelenou toaletou, kuchyňa so špajzou, samostatná izba, obývačka s lodžiou a spálňa s menším balkónom. V byte je vlastný ohrev teplej vody a vykurovanie je zabezpečené z vlastnej plynovej kotolne v objekte.
Bytový dom partí do komplexu obytných domov s uzatvoreným pozemkom/dvorom, ktorý poskytuje majiteľom bytov potrebné parkovacie miesta i priestor pre oddych. Celý dom prešiel renováciou a zateplením strechy i obvodového plášta a spoločných priestorov.
K nehnuteľnosti prislúcha aj murovaná pivnica.

Lokalita sa vyznačuje pokojným komunitným typom bývania na lukratívnom mieste, kde sa často nehnuteľnosti nepredávajú. Nehnuteľnosť je preto veľmi vhodná nie len ako miesto pre trvalé bývanie, ale i ako investícia do budúcna. Všetku občiansku vybavenosť i možnosti kultúrneho vyžita a oddychu máte z tohto bytu na dosah ruky.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv, zastpovania v katastrálnom konaní a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie