PREDANÉ - REZERVOVANÉ Zaujímavý domček v blízkosti rybníka

Typ: rodinný dom
Okres: Šaľa
Obec: Vlčany

Ponúkame Vám na predaj krásny rozľahlý domček v tesnej blízkosti rybníka . Postavaný je na pozemku veľkom 878 m/2. Zastavaná plocha je 129 m/2. Dispozične pozostáva z vstupnej chodby , 3 izieb , kuchyne , kúpeľne a wc .Rekonštrukciou prešiel cca pred 10 rokmi , kedy bola menená aj komplet strecha. Pred 7 rokmi bolo vymenené kúrenie - radiátory.
V izbách sú plávajúce podlahy , okná sú plastové , na chodbe a v kúpeľni je dlažba . Rohová kuchynská linka je prepojená barovým pultom s jedálňou, čo umožňuje novému majiteľovi oveľa viac priestoru v kuchyni. Kuchyňa s jedálňou je podpivničená . V kúpeľni je rohová vaňa . WC je zvlášť . V strede domu je komín vďaka ktorému sa dá v domčeku zriadiť v budúcnosti krb.
Z kuchyne je výstup na zastrešenú terasu domu ,veľkú približne 10 m/2. Náklady na dom sú 150 eur mesačne .
Za domom sa nachádza nedokončená stavba , ktorá povodne mala slúžiť ako letná kuchynka s 1 izbou na spanie ,napríklad pre hostí. Táto stavba je momentálne v stave - hrubá stavba so strechou o výmere 59 m/2. Treba dokončiť steny a prípojky, ktoré sú na pozemku . Momentálne majiteľ využíva túto časť domu ako skladový priestor.

Ak by mal niekto záujem o vedľajší pozemok o výmere 600 m/2, tak sa dá dokúpiť. Cena tejto plus záhrady by bola + 20.000 eur.

Obec Vlčany má kompletnú občiansku vybavenosť. Nachádzajú sa tu obchody, škola so školkou , zdravotné stredisko s lekárňou, autobusové zastávky, kostoly, COOP Jednota , benzínka , parky , detské ihriská, rybník s možnosťou rybolovu. Zaujímavosťou Vlčian je kompa ,ktorá stále premáva.
Vzdialenosť od najbližších miest je Šaľa 18 km , Kolárovo 15 km , Nové Zámky 35 km , Nitra 45 km


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie