PREDANÉ - Zariadený 2i byt na Agátovej ul. v Dúbravke na predaj

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj krásny slnečný, zariadený byt na Agátovej ulici v Bratislave – Dúbravke. Jedná sa o 2 izbový byt s výbornou dispozíciou. Úžitková plocha bytu s pivnicou je 60m2 + 5,8m2 chodbička.
Celková výmera bytu je 60 m2. Byt sa nachádza na 7/7. poschodí s výťahom a balkónom s krásnym výhľadom. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2011. K bytu prináleží aj murovaná pivnica. Jeho inteligentný a funkčný dizajn zahŕňa dve izby (aktuálne spálňu a detskú) + kuchyňu s obývacím priestorom, priestranným balkónom, na ktorom si zamilujete večerné západy slnka.
Vstupná chodba, priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Slnečná kuchyňa je spojená s obývacou izbou. V spálni je šatník a východ na balkón.
Byt sa predáva kompletne zariadený. Bytový dom sa nachádza v pokojnej časti ulice, v slepej uličke, čím je úplne minimalizovaná premávka áut. Nehnuteľnosť predáva prvý majiteľ. Vchod do bytu je cez dvoje bezpečnostné dvere, v byte sú plastové okná, laminátové podlahy, na mieru robená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, kožená sedačka, vstavaná skriňa, postele, nočné stolíky, komody, 3x televízory. Byt má vlastný kotol, čiže kúrenie a teplú vodu si regulujete sami, čo veľmi pozitívne vplýva na znižovanie nákladov.Náklady na byt:Plyn 50,- EURElektrina 30,- EURSpráva 60,- EURInternet a TV 30,-EUR
Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrum DUBRAWA, obchodný dom SARATOV so širokou ponukou služieb, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Bory Mall. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah tu sú lesy Devínskej Kobyly. V blízkosti sa nachádza obchod Metro či úplne nová moderná nemocnica Bory. V blízkosti sa nachádza vyhľadávaná British International School. Garantovaná je aj perfektná a rýchla dostupnosť do centra Bratislavy i na obchvat.
Skvelé dopravné spojenie a napojenie na cyklotrasu, ktorá vás zavedie až do centra mesta.Električková a autobusová zastávka je na skok od domu.
K bytu je možné prikúpiť vonkajšie parkovacie státie, prípadne parkovacie státie v garážovom dome, ktoré je pod bytovým domov.Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 13.500 EUR, cena parkovacieho státia v garáži 17.000 EUR.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie