PREDANÉ - Moderný 2i byt na Jégého ul. v Ružinove na prenájom

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkam Vám na prenájom kompletne zariadený 2 izbový byt v modernom prevedení vo výbornej lokalite. Byt je nadštandardne vybavený kvalitným nábytkom na mieru, má praktickú dispozíciu. Je vkusný a útulný, pripravený na bývanie.
Lokalita: Ružinov - Nivy- plná občianska vybavenosť na pešiu vzdialenosť- pár minút od Trnavského mýta, OC Central, Zimného štadiónu a trhoviska Miletičova
Bytový dom je novostavba. Byt sa nachádza na 3. z 8 poschodí s výhľadom na záhradu s fontánou a altánkom. Výmera je 53 m2 plus 5 m2 balkón. Je orientovaný na SZ a JZ do rezidenčného vnútrobloku. Svojou polohou ponúka tiché a kľudné prostredie.
Dispozícia: vstupná chodba, samostatný šatník, obývačka spojená s kuchyňou balkón so sedením  (vstup z obývačky), spálňa s pracovným kútikom ideálnym na homeoffice, kúpeľňa s vaňou, WC a práčkou so susičkou. Byt má veľkorysé úložné priestory. Kuchyňa je plne vybavená, so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, rúra, mikrovlnka, indukčná varná doska, umývačka, rýchlovarná kanvica, kávovar). V obývačke sa nachádza Smart TV a soundbar.
CENA: 730 EUR plus energie 170 EUR
V cene nájmu je vysokorýchlostný internet. Je možnosť prenajať si parkovacie miesto (90 EUR).
Nevhodné pre domáce zvieratá a fajčiarov.
Byt je k dispozícii ihneď.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie