Predaj pozemku 1151 m2, Bratislava - Vajnory

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
243 € za m²
Typ: nezaradený priestor
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 1151 m²
Realitný maklér:
Monika Rosinová
0908 666 342

Realitná kancelári RE/MAX ponúka exluzívne na predaj rovinatý pozemok ( 1151m2) so skvelým podnikateľským potenciálom. Strategické umiestnenie pozemku na hlavnom ťahu frekventovanej cyklo magistráli Ju Ra Va- spájajúcej Svätý Jur, Raču a Vajnory priam nabáda na vytvorenie novej rekreačnej príležitosti.

Na 28 km dlhej cyklo trati na úbočí Malých Karpát pozdĺž vinohradov si nadšenci zdravého životného štýlu , či rekreačný cyklisti, alebo korčuliari užívajú nádherné prostredie späté s prírodou. Túto trasu často využívajú aj rodiny na výlety , či prechádzky vedľa Šúrovského kanála, po okraji štátnej prírodnej rezervácie Šúr. Trasa je označená dopravným značením , je vyhodnotená ako bezpečná aj preto tento atribút často navštevovaná.

A teraz ruku na srdce , nepadlo by Vám vhod keby ste si počas tejto príjemnej rekreácie mali kde posedieť? zosadnúť s bycikla a príjemne sa občerstviť ? spapať dobrý langoš, dať si dobrú zmrzku , či pohár vychladeného pivka?

A práve pre takýchto klientov so zámerom vybudovania areálu na voľnočasové a rekreačné aktivity je táto ponuka určená. V prípade potreby vieme budúcemu klientovi , ukázať aj schválenú projektovú dokumentáciu, kde je v zámere umiestnená :

1. Etapa : bufet s rýchlim občerstvením, sedenie
2 Etapa: rozšírenie na ostatnej časti pozemku o voľnočasové a rekreačné aktivity( podľa situácie a dopytu zákazníkov, beach voleybal, pin pong, detské ihrisko, lezecká stena a pod...)

Zabezpečenie médií:
-ELI – kladné technické stanovisko ZSE
-Voda- vlastná studňa
-Kanál- zberná nádoba s vlastnou čističkou

Pre bližšie informácie k projektu ma neváhajte kontaktovať.

Samozrejme tento pozemok nie je vyhradený len tento podnikateľský zámer. Keďže je slnečný, priestranný a s dobrou úrodnou pôdou, je vhodný aj na pestovateľskú, či záhradkársku činnosť, prípadne na agro podnikanie.

Pozemok je umiestnený mimo zastavanej obce a je vo výlučnom vlastníctve 1 vlastníka.

Prístupnosť: po spevnenej asfaltovej komunikácii.
Uvedená cena je vrátane provízie pre RK.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie