Priestranný pozemok v centre podunajskej vinárskej dedinky Moča

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
48 000 €
Typ: stavebný pozemok
Okres: Komárno
Obec: Moča
Plocha: 1863 m²
Realitný maklér:


Popis
Tento priestranný vyše 1800 m2 pozemok sa nachádza v blízkosti centra podunajskej vinárskej dedinky Moča.

Je to rovinatý pozemok, s asfaltovým prístupom z oboch koncov, tým pádom je možné ho rozdeliť na dva samostatné stavebné pozemky.
Jeho rozmery sú cca 119 m x 15 m.
Nachádza sa medzi obytnými domami, pôvodne stál na ňom taktiež domček, bolo ho treba zbúrať, na pozemku stoja už len betónové základy a zachovalá pôvodná vínna pivnička.
Na pozemku sú dve vŕtané studne a elektrina je zavedená. Obecný vodovod a plyn sú v dosahu - na ulici pri ceste.

Centrum obce je vzdialené len pár metrov, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - lekárov, lekáreň, rôzne obchody a služby.
Rieka Dunaj so svojimi štrkovými plážami sa nachádza len cca 800 m od pozemku. Dunaj ponúka skvelé možnosti na oddych a rekreáciu pri vode. Popri ňom sa tiahne aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá spája pobrežie Severného mora s Čiernym.
Obec je známa nielen vďaka Dunaju, ale aj svojou výrobou skvelého vína, vďaka vhodným klimatickým podmienkam a úrodnej pôde sa tu darí aj pestovaniu iných teplomilných rastlín. Každoročne sa tu organizujú oberačkové slávnosti a vínne festivaly s ochutnávkou miestnej výroby.

Okolie je zase výnimočné vďaka veľkým množstvom termálnych prameňov - len 10 km od obce sa nachádza Wellness a letné termálne kúpalisko Patince. Na opačný smer je 20 km vzdialené kúpelné mesto Štúrovo s hraničným maďarským mestom Ostrihom, kde nájdete známu Baziliku.
Len 5 km od Štúrova začína najjužnejšie slovenské pohorie Burdov s národným parkom Kováčovské kopce, kde je množstvo turistických trás nenáročnej turistiky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie