VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA: 5 izbový rodinný dom s garážou a výhľadom, 372 m2, Banská Štiavnica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
295 900 €
Typ: päťizbový byt
Okres: Banská Štiavnica
Obec: Banská Štiavnica
Plocha: 372 m²
Realitný maklér:
0907 180 306
Bc. Monika Benková
benkova-ZVNC-dobrereality.sk

BANSKÁ ŠTIAVNICA A OBÝVATEĽNÝ RODINNÝ DOM S ATRAKTÍVNYM VÝHĽADOM?
NEZVYČAJNÁ KOMBINÁCIA - VIZUALIZÁCIA INTERIÉRU PRI KÚPE JE NOVÉMU MAJITEĽOVI BONUSOM.

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne prináša do ponuky obývateľný, podpivničený, 5 izbový rodinný dom so záhradou, samostatnou garážou a panoramatickým výhľadom na Sitno a Banskú Štiavnicu.

PREDMET PONUKY
Podpivničený 5 izbový rodinný dom (1996) s balkónom a garážou (2010) postavený na mierne svahovitom, juhozápadne orientovanom pozemku s výmerou 800 m2, situovanom v okrajovej časti mesta Banská Štiavnica.
Rodinný dom so samostatne stojacou garážou je udržiavaný, v dobrom technickom stave, pričom od výstavby do súčasnosti prešiel modernizáciou v rozsahu:
- dostavanie vstupnej predsiene (2003)
- kúpeľňa 1 NP (2004)
- pripojenie na kanalizáciu (2005)
- plastové okná s izolačným dvojsklom (2008)
- fasáda (2009)
- laminátové podlahy (2010)
- dobudovanie prístrešku pre auto ku garáži (2015)
- výmena kotla na pevné palivo (2018)
- rekonštrukcia strechy - výmena strešnej krytiny (2019) a zateplenie (2022)
Rodinný dom je postavený z tehál, pripojený je na el. energiu, telekomunikačné rozvody (optický kábel), mestský vodovod a kanalizáciu. Vykurovanie v dome je ústredné (kotol na pevné palivo), na 1 NP aj podlahové (spálňa, kuchyňa, obývačka), s možnosťou jeho zmeny (prípojka plynu dostupná na ulici). Parkovanie je možné v garáži, prístrešku pre auto a na verejnom priestranstve pred domom.
Samostatná garáž je postavená z tehál, má prívod vody do interiéru, vráta na diaľkové ovládanie, samostatný vstup zo záhrady a drevený prístrešok ako ďalšie parkovacie miesto. Prístup ku garáži a rodinnému domu je asfaltovou, v poslednom úseku spevnenou cestou.
Doterajšie náklady na prevádzku rodinného domu boli 120 Eur mesačne.

KÚPOU JE RODINNÝ DOM IHNEĎ VOĽNÝ
K HODNOTE RODINNÉHO DOMU JE VYPRACOVANÝ ZNALECKÝ POSUDOK.

DISPOZÍCIA
1 PP (podzemné podlažie) je prístupné samostatným vstupom z dvora (garážová brána) a vstupom zo vstupnej chodby v dome. Podlažie tvorí vstupné schodisko, technický priestor, kuchyňa, sklad, garáž (kotolňa a dielňa), sklad dreva.
1 NP (nadzemné podlažie): vstupná predsieň, chodba so schodiskom, izba, obývacia izba (vstup z chodby a kuchyne, vstup na terasu), kuchyňa, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom.
2 NP (podkrovný priestor): galéria, 3 izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, balkón.
Samostatne stojaca garáž: garáž s prívodom vody, prístrešok pre auto.

LOKALITA
Banská Štiavnica situovaná v Štiavnických vrchoch je popretkávaná historickými pamiatkami, turisticky a kultúrne živá, infraštruktúrne vybavená na úrovni okresného mesta. Ulica SNP sa radí k novším, pokojným, upraveným a bezpečným obytným štvrtiam s dostatkom parkovacích miest pre jej užívateľov. Od historického centra a občianskej vybavenosti (úrady, banky, školy, škôlky, obchody a i.) je vzdialená do 5 minút cesty autom a do 25 minút pešou chôdzou. Okolité strediská cestovného ruchu (Salamandra Resort, SKI Dúbravy, Počúvadlianske jazero a i.) jazerá a turistické atraktivity v okolí sú dostupné do 25 minút cesty autom.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Situovanie rodinného domu mimo historického centra, v okrajovej časti mesta, ho obdarilo panoramatickými výhľadmi na banskoštiavnické skvosty a Sitno. Štiavnické vrchy a Banskú Štiavnicu v kruhoch verejnosti nie je potrebné špeciálne predstavovať. Byť majiteľom rodinného domu v tomto meste má jednoducho cveng - pre mnohých je vysnívaným miestom pre život, či vyhľadávaným miestom pre oddych.
Rodinný dom disponuje štedrým priestorom v obytnej i technickej časti a ideálnym pozemkom s oddychovou i úžitkovou časťou záhrady. Dispozíciou je vyhovujúci pre rodinné bývanie mimo ruchov mesta, s dobrou dostupnosťou do centra. V prípade ochoty investovať je vyhovujúci pre vytvorenie rekreačného domu s využitím možností v cestovnom ruchu, ktoré lokalita ponúka. Svoje zázemie v technických priestoroch nájde kutil, podnikateľ a po rekonštrukcii aj milovník wellness, či dobrého vína (vinotéka).
Rovnako, ako je možné rodinný dom využívať v stave, v akom sa nachádza, tak je možné realizovať na ňom ďalšiu modernizáciu a dostať ho do štandardu, aký vyhovuje novému majiteľovi, jeho možnostiam a zámerom. Pre tento účel Vám zdarma vypracujeme vizualizáciou interiéru.
Tichá a bezpečná lokalita, upravená uličná výstavba, dostatok parkovacích miest (garáž, prístrešok, verejný priestor pred domom) sú ďalšími bonusmi tejto nehnuteľnosti.

CENA
295 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade potreby Vám pomôžeme so zabezpečením financovania kúpy nehnuteľnosti. K nehnuteľnosti je vypracovaný znalecký posudok. Vizualizácia interiéru rodinného domu je bonusom zdarma.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie