PREDANÉ - Pekný kompletne prerobený 1-i byt na prenájom blízko Lesoparku

Typ: nezaradený priestor
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 38 m²

Ponúkame Vám na prenájom čiastočne zariadený 1-izbový byt v Prievidzi na obľúbenom sídlisku Kopanice, ul. M. Gorkého. Úžitková plocha: 38 m2.

Nachádza sa na 2. poschodí z 5 s výťahom. Byt pozostáva z predsiene, kúpeľne so sprchovým kútom a čiastočne oddeleným WC, kuchyne a obytnej miestnosti. Podlaha: plávajúca, v kúpeľni keramická dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové so žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka s digestorom, sporák (novší ako na foto), chladnička, stôl, stoličky. V obytnej miestnosti sa nachádza šatník. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia (v r. 2013). V bytovom dome sú udržiavané spoločné priestory, bytový dom má okrem novej zateplenej fasády novú strechu, nové stúpačky, rekonštruovaný hlavný vchod. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: pripojenie na káblovú TV, internet. pripojenie, pivnica.

Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, v blízkosti Lesopark, kompletná občianska vybavenosť (obchody, škola, škôlka, zdrav. stredisko, zastávka MHD, reštaurácie...), zateplený bytový dom, udržiavaná zeleň v okolí domu, vcelku bezproblémové a bezplatné parkovanie.

Cena 330 €/mesiac vrátane energií. Pri preberaní bytu sa platí 1. nájomné, vratný depozit vo výške 330 € a rezervačná záloha tiež vo výške 330 €. Byt je voľný od 1.7.2023.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie