PREDANÉ - Predaj pozemku 4541 m2, Banská Bystrica

Typ: nezaradený priestor
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 4541 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj pozemok s veľkým investičným potenciálom nachádzajúci sa na lukratívnom mieste v meste Banská Bystrica, časť Podlavice, neďaleko Rooseveltovej nemocnice.

POPIS POZEMKU:
Jedná sa o slnečný mierne svahovitý pozemok obdĺžnikového tvaru o rozlohe 4541m2 (2xparcela registra "E", orná pôda). Šírka pozemku je 27m, dĺžka 164m. Pozemok je situovaný cca 500m juhozápadne od sídliska v mestskej časti Podlavice hneď vedľa hlavnej komunikácie smerom na obec Tajov.

Časť pozemku z južnej strany je situovaná v intraviláne mesta, väčšinová časť sa nachádza v extraviláne mesta (hneď za hranicou intravilánu). Pozemok aktuálne nie je zahrnutý v územnom pláne mesta, no v budúcnosti vzhľadom na jeho vynikajúcu polohu je možné tu očakávať realizáciu výstavby rodinných domov či developerského projektu.

K nehnuteľnosti momentálne nie sú dotiahnuté žiadne inžinierske siete. Na hranici pozemku prechádza plynová sieť ako i všetky IS sú v dosahu, nakoľko pozemok sa nachádza v bezprostrednej blízkosti zastavanej časti mesta.

Pozemok je prístupný z južnej aj severnej strany komunikáciami, ktoré sú vo vlastníctve mesta.

Vzhľadom na vynikajúcu lokalitu, výbornú občiansku vybavenosť a dostupnosť, pozemok je ideálny ako investícia do budúcnosti.
Nehnuteľnosť sa nachádza v peknom prostredí len pár minút autom od centra mesta a prípojky na cestu R1.

CENA:
26,40 eur/m2
V cene je zahrnutá provízia RK, poradenstvo a právny servis s garanciou kvality ISO 17024.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie