Skladovo - obchodno - kancelársko - výrobné priestory na ul. Stará Vajnorská

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
5 €/m2/mesiac
Typ: obchodný priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Katarína Riess
riess-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom  skladovo-obchodno-kancelársko-výrobné priestory na ulici Stará Vajnorská v Bratislave.
Priestory na prenájom sa nachádzajú na prízemí a poschodí. Dá sa rozdeliť po rôznych častiach min. 300m2 maximálne 2500m2. Priestor sa dá využiť na skladovanie, predajňu, showroom a kancelárie. Energie sa vyčísľujú na základe vlastného elektromeru a vykuruje sa centrálne plynom, platí sa len vo vykurovacom období za vykurovanie.  Priestor je zariadený, v kanceláriách sa nachádzajú nové klimatizačné jednotky – priestory sú klimatizované, vstupy do rôznych častí priestorov sú zabezpečené  čipovými kartami, automatická brána na príjem a výdaj tovaru + nakladacia rampa pre kamión. Jednotlivé priestory sú prepojené serverovňou. V priestore sa nachádza aj nákladný výťah s nosnosťou 1800kg. Kompletné sociálne zariadenie vrátene sprchy. Parkovacie miesta sa nachádzajú pri budove. Možnosť dispozičných úprav. Voľné od 1.8.2023.
Úžitková plocha je 2 500 m2.
Cena:Prízemie – 6,50 €/m2Poschodie – 5 €/m2
Areál funguje ako veľkoobchodné centrum viac ako 20 rokov s výhodami  hlavného mesta a s vynikajúcou dostupnosťou 1 km z diaľnice v smere od  Senca a s dobrou dostupnosťou do centra. Areál je strážený SBS službou  a kamerovým systémom, non-stop prístupný 24hod / 7dní v týždni/ 365 dní v  roku. Parkovanie priamo pri priestoroch, vysoko rýchlostný optický internet vo  všetkých priestoroch.
Z areálu je dobrá dostupnosť do centra Bratislavy a skvelá dostupnosť do obchodných centier - Shopping Palace cca 1 km, VIVO! 3 km, Avion Shopping Park 3 km.
Objekt sa nachádza v zastavanom území obce Bratislava, k. ú. Nové Mesto. Prístup k nehnuteľnosti je po spevnenej komunikácii, v areáli je aj možnosť stravovania v blízkom bistre. Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite s dobrou polohou, občianska vybavenosť je v jej dostupnej blízkosti.
MOŽNOSŤ ZRIADENIA SÍDLA FIRMY!
K dispozícii  od 1.8.2023, obhliadky možné ihneď.
Priestory Vám radi predstavíme na obhliadke. Záujemca neplatí províziu RK. Viac informácii u uvedeného makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie