PREDANÉ - Prenájom bytu (2 izbový) 56 m2, Bratislava - Staré Mesto

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Plocha: 56 m²

Realitná kancelária RE/​MAX ponúka na prenájom exkluzívny menší 2-​izb. byt s predzáhradkou v novostavbe na Mickiewiczovej ulici, m.č. BA I - Staré Mesto.

BYT:

Ide ešte o neobývaný byt o celkovej výmere 56 m2 a nachádza sa na prízemnom podlaží bloku B nového polyfunkčného objektu Multi Use House.

Rozloha bytu: 37 m2 + 19 m2 predzáhradka/terasa
​Poschodie: prízemie
Orientácia: SV

Dispozičné riešenie ( viď pôdorys ):

vstupná predsieň s dostatočným množstvom úložného priestoru, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, menšia obývacia izba so vstupom na terasu, prepojená s kuchynskou časťou a samostatná spálňa.

Vybavenie:

Byt je kompletne a vkusne zariadený novým nábytkom a spotrebičmi (práčka, chladnička s mrazničkou, elektr. varná doska, digestor).

Lokalita:

Bytový dom sa nachádza v príjemnej rezidenčnej lokalite Starého Mesta medzi Medickou záhradou, Americkým námestím a Kollárovým nám. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza Lekárska fakulta UK a Slovenská technická univerzita.

Lokalita ponúka trendy a moderné bývanie zladené pre moderné potreby s historickým centrom mesta. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť na všetky smery autom aj MHD. V blízkosti bytového domu sa nachádza veľké množstvo kaviarní, reštaurácii a výborná občianska vybavenosť.​

Cena bytu: 580,- Eur + 170,- Eur energie a internet/ 1 osoba

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1 nájom + kaucia vo výške mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia pre RK vo výške 1/2 nájmu.

Byt je k dispozícii od 15.06.2023

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/​MAX .


------------------------------------------------------------


The real estate agency RE/MAX offers for rent a new exclusive smaller 2-room apartment with a front garden in a new building on Mickiewiczová street, BA I - Staré Mesto.

Flat:
It is an apartment with a total area of 56 m2 and is located on the ground floor of block B of the new multifunctional building : Multi Use House.
Apartment area: 37 m2 + 19 m2 front garden/terrace
Floor: ground floor
Orientation: NE

Layout solution (see floor plan):
entrance hall with a sufficient amount of storage space, bathroom with shower and toilet, smaller living room with access to the terrace, connected to the kitchen area and a separate bedroom.

Equipment:
The apartment is completely and tastefully furnished with new furniture and appliances (washing machine, refrigerator with freezer, electric hob, hood).

Location:
The apartment building is located in a pleasant residential area of the Old Town between the Medical Garden, the American Square and Kollár Square. The Medical Faculty of the UK and the Slovak Technical University are located in the immediate vicinity.
The location offers trendy and modern housing matched with modern needs in the historic city center. It offers complete civic amenities and good accessibility to all directions by car and public transport. There are a large number of cafes, restaurants and excellent civic amenities near the apartment building.

Apartment price: EUR 580 + 170 energy and internet/ 1 person
When signing the rental agreement, 1 rent + deposit in the amount of the monthly rent and an intermediary commission for RK in the amount of 1/2 of the paid rent.

The apartment is suited for a couple or one person, and is available from 15th of june 2023.

The text and photos are the copyrighted work and property of the real estate agency RE/MAX.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie