PREDANÉ - Ponúkame na predaj krásny 4 izbovy dom v Prievidzi

Typ: štvorizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 160 m²

Ponúkame vám na predaj krásny rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite v Prievidzi, na ulici J. Červeňa s vlastnou studňou . Samotný rodinný dom je postavený na slnečnom rovinatom pozemku . V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť , MHD, MŠ, ZŠ, Uniklinika , obchodné centrum ako aj rôzne reštaurácie . Dom je po rekonštrukcii ktorá prebehla v roku 2019. Bol zateplený obvodový plášť, plastové okna ako aj dvere , nová strecha, garáž na diaľkové ovládanie, s terasou a balkónom. V interiéry dominuje nádherná moderna kuchynská linka s elektrospotrebičmi na mieru, v kuchyni a kúpeľni sadrokartónové stropy, nová nadštandardná kupelka s WC. Kupelka sa nachádza aj na druhom podlaží. Na prízemí domu je garáž, kuchyňa s východom na terasu, kúpeľňa, veľká technická miestnosť. 1 podlažie obývačka, spálňa, 2x detská izba. Za domom sa v záhrade nachádza altánok s krbom a technická miestnosť.
Dom je určený pre klientov, ktorý majú záujem bývať v ozaj tichej uličke , ale popritom je všetka občianska vybavenosť dostupná pešo do pár minút .

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie