PREDANÉ - Prenájom komerčného priestoru 73 m2, Prievidza

Ponúkame na PRENÁJOM kancelárske priestory so zázemím o výmere 73,5 m2 v kľudnej okrajovej časti Starého sídliska v Prievidzi, ul. Zadná.
Prevádzkové priestory sa nachádzajú v novostavbe polyfunkčného objektu, na prízemí.
Priestor tvorí jedna otvorená presvetlená miestnosť o výmere 60 m2 a sociálne zázemie – šatňa so skrinkami, sprchou a samostatnou toaletou o výmere 13,5 m2.
Objekt je zateplený, čo znižuje náklady na vykurovanie na minimum. V priestore je predpríprava na kuchynskú linku, ktorú je možné si dobudovať.
Priestory sú opatrené samostatným meraním elektriny a spotreby vody. Kúrenie je na dohode s majiteľom – spoločné ústredné kúrenie radiátormi, alebo stropnými infra panelmi.
V priestoroch je zavedený internet, chránené sú zabezpečovacím zariadením.

Nehnuteľnosť je vhodná na komerčné účely (sídlo firmy, kancelárie, projekcia, e-shop, štúdium, ...).

Výška prenájmu je 460,- Eur/mesačne bez DPH a bez energií. Energie - spotrebu elektriky a vody si nový nájomca prehlási na seba. V cene prenájmu je jedno parkovacie státie. Ďalšie sú na dohode s majiteľom. Internet si hradí nájomca.

Pri nástupe do nájmu sa hradí kaucia vo výške 1.000,- EUR vratná po ukončení nájmu a provízia realitnej kancelárie vo výške jednomesačného nájmu. Priestor je voľný od 01.07.2023.

V prípade otázok, alebo záujmu o obhliadku neváhajte kontaktovať makléra ponuky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie