PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 49 m2, Bratislava - Nové Mesto

Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 49 m²

Pokiaľ hľadáte 1-izbový byt v novostavbe s kompletným zariadením, bez nutnosti ďalšej investície, realitná kancelária RE/MAX má exkluzívne k dispozícii na predaj 1-izbový byt v projekte Vinohradis v časti Bratislava-Vinohrady. Ponúkame príležitosť ku kúpe bytu s veľmi dobrou dostupnosťou do mesta, lukratívnejšou lokalitou a komplexnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. Byt je možné prerobiť na malý 2-izbový, nakoľko bol pri výstavbe takto navrhnutý. Byt sa nachádza na 3/4 poschodí a jeho rozloha je 49,01m2. Nehnuteľnosť sa predáva tak, ako je na fotografiách, so všetkým príslušenstvom (okrem tv). K bytu prislúcha aj samostatná murovaná pivnica o rozmere 3,92m2 na prízemí. Parkovacie miesto nie je k dispozícii na predaj (parkovanie na ulici pred bytovým domom).
Dispozícia
Oproti vstupným dverám sa nachádza kúpeľňa s wc a murovaným sprchovým kútom. Väčšia vstupná chodba v byte má vstavanú skriňu. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi a je dispozične od obývacej miestnosti oddelená jedálenským stolom. Za pohovkou je spálňová časť s posteľou a písacím stolíkom. Byt je orientovaný na JV stranu. Balkón o rozmere 4,20m2 má výhľad na Bratislavu.
Vybavenie
Nehnuteľnosť sa predáva zariadená (spotrebiče a nábytok v cene), bez nutnosti investovania. Byt má funkčnú klimatizačnú jednotku, drevené podlahy, vstavanú skriňu, kuchynskú linku so zabudovanými spotrebičmi, optický internet, sťahovacie rolety.
Lokalita
Byt sa nachádza na konci Tupého ulici pri Sliačskej ulici v časti Bratislava Koliba. Jedná sa o exkluzívnejšiu lokalitu Bratislavy s novostavbami, ktorá spája kľudné rodinné bývanie s rýchlou dostupnosťou priamo do mesta. Zastávka mhd 3 min. pešo, materská škôlka, kaviareň, potraviny 8 min pešo. Kompletná občianska vybavenosť je v pešej dostupnosti do 10min na Račianskej ulici. Lokalita ponúka aj rôzne športové aktivity.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie