PREDANÉ - Prenájom bytu (garsónka) 24 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: garsónka
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 24 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na prenájom garzónku s balkónom a pivnicou v lokalite Ružinov II- Starý Ružinov, Ondavská ulica.
Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, taktiež aj v pešej dostupnosti obchody, obchodné centrá, NTC, Národný futbalový štadión, kúpalisko, Štrkovecké jazero a mnoho ďalších....
Byt sa nachádza na 1 poschodí zrekonštruovaného bytového domu na Ondavskej ulici. Čerstvo zrekonštruovaný, kompletne, luxusne a štýlovo zariadený byt o výmere 21,05m2 plus balkón 1,6m2 a pivnica cca 3m2 je k dispozíci.

Funkčný nábytok na mieru v celom byte, kvalitná sedačka s plnohodnotným lôžkom s roštom, televízor LG 65 palcov, Soundbar, kuchyňa vybavená rúrou v kombinácii s mikrovlnkou Beko, umývačka Whirpool, chladnička Bosh, indukčná varná doska Bosch, kompletné vybavenie kuchyne riadom, Sodastream, kávovar, rýchlovarná kanvica, sedenie vo forme pultu a barových stoličiek a v neposlednom rade kúpeľňa so sprchovým kútom, úložnými priestormi, toaletou a práčkou Whirpool.
Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou, obývačka s kuchyňou, loggia

Parkovanie je možné riešiť prenájmom parkovacieho miesta.
Internet je možné riešiť prostredníctvom Orange.

Cena prenájmu: 480€ nájom, 70€ réžie, 1.100€ kaucia

V prípade záujmu kontaktujte realitného makléra ponuky.
Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie