PREDANÉ - Ponúkame na predaj krásny 4 izbovy dom v Prievidzi

Typ: štvorizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 190 m²

Ponúkame Vám na predaj domy a vily Prievidza, Hradecká Veľká Lehôtka. Plocha: úžitková 190m2, pozemku 611m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena 245 000 €
Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala zateplenie ,nový krov ,striekaná izolácie strechy, bramac krytina. Nové plastové okná Slovaktual s trojsklom a strešné okná Velux. Kompletné nové podlahové kúrenie. na prízemí a poschodí plávajúca podlaha. . V kúpeľniach obklad, sprchový kút, vaňa, WC, umývadlo so skrinkou.
Dispozícia domu: prízemie samostatná kotolňa a technická miestnosť. Vstupná hala, kúpeľňa a toaleta, obývacia miestnosť s kuchyňou, spálňa.
Na prvom poschodí je chodba, kúpeľňa s toaletou, detská izba so vstupom na terasu, spálňa so šatníkom.
Na pozemku sa nachádza studňa. Ku domu prináleží garáž s hormann elektrickou bránou a parkoviskom na auto.
V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, potraviny. Bezproblémové parkovanie v garáži, alebo pred garážou vo dvore.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie