PREDANÉ!!! Chalupa - bývalý 350 rokov starý mlyn v dedinke Cetuna

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
119.900,- €
Realitný maklér:
+421908505678
Tatiana Smolková
smolkova@radoreality.sk

RADO Reality ponúka na predaj chalupu (bývalý 350-ročný mlyn) v dedinke Cetuna. Chalupa sa nachádza v tichej časti obce s pozemkom a záhradou pri potoku. Celková výmera oploteného pozemku je 945m2.
V prízemnej časti je vstupná miestnosť, po ľavej strane s prechodom do kuchyne cez jedáleň s murovanou pecou a sprchový kút. Po pravej strane sa nachádza toaleta a miestnosť na uskladnenie a prípravu potravín, ručne vykladaná pôvodným kameňom. Po drevených schodoch sa dostanete na druhé podlažie do spoločenskej miestnosti s dominantným krbom, nachádzajú sa tu aj dve samostatné spálne. Príjemné posedenie pred mlynom si vychutnáte na drevenej terase.
Obvodové múry sú kombinácia nepálenej tehly a kameňa v hrúbke 70 cm. Strecha je pokrytá asfaltovým šindľom. Chalupa je vykurovaná tuhým palivom alebo elektrickými radiátormi. Je napojená na obecný vodovod a elektrinu. Odpad je zvedený do žumpy.
Na pozemku sa nachádza pivnica vo svahu, bazén, garáž, sklad dreva, komora. Súčasťou pozemku je oplotená záhrada s vybudovaným altánkom a grilom.
Majiteľ sa snažil zachovať pôvodné prvky starého mlyna. Ozdobou sú pôvodné masívne vstupné dvere.
Ak je Vašim snom bývanie alebo trávenie víkendov na chalupe, táto ponuka je priamo pre Vás.
Okolie Cetuny ponúka prenádhernú prírodu a bohaté využitie pre jednotlivcov alebo rodiny s deťmi. Môžete vyraziť na cykloturistiku, turistiku: Veľká Javorina, Mini Farma alebo si vyskúšať jazdu na koni.
RADO Reality Group
Tatiana Smolková
Tel.: +421908505678
E-mail: smolkova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie