PREDANÉ - Krásny 4i mezonet | 125,41m² | bytový komplex Koloseo

Typ: štvorizbový byt
Okres:
Obec:

Peter z RADO reality Vám ponúka na predaj krásny slnečný, zariadený 4-izbový mezonet na Tomášikovej ulici v bytovom komplexe Koloseo v Bratislave - Nové Mesto. Tento elegantný byt o výmere 125,41m² vyniká svojou veľkosťou a vkusne navrhnutou dispozíciou.
Hneď za vchodovými dverami sa nachádza otvorená predsieň, z ktorej stačí urobiť len pár krokov a ocitnete sa v svetlej, priestrannej obývacej izbe, ktorá je harmonicky prepojená s plne vybavenou kuchyňou a jedálňou, vytvárajúc tak ideálne miesto na rodinné stretnutia a relax. Na tomto poschodí sa nachádza aj toaleta s umývadlom určená aj pre vašich hostí, ktorí v prípade potreby nemusia zísť do nočnej časti bytu a tak narušiť vaše súkromie. Z klimatizovanej obývacej izby sa dostanete na loggiu, kde môžete tráviť slnečné dni a vychutnávať si výhľad na okolitú krajinu. A na horizonte možete vidieť vysielač Kamzík.
Nočná časť tohto bytu sa nachádza na nižšom poschodí a poskytuje súkromie a oddych pre celú rodinu. Tri izby sú určené pre všetkých členov rodiny a ponúkajú im pozoruhodný priestor na tak doležité súkromie. Osviežujúca a moderne zariadená kúpeľňa je miestom, kde si môžete dopriať chvíľu len a len pre seba.
Tento byt neponúka len skvelý interiér, ale aj výnimočné vybavenie, ktoré spĺňa všetky nároky na moderný a komfortný život. Podlahy pridávajú dotyk elegance a teplo do každej miestnosti, plastové okná zaisťujú dostatok prirodzeného svetla a klimatizácia zabezpečuje príjemné ochladenie počas horúcich letných dní. Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, vstavané skrine a bezpečnostné dvere sú len niektoré z prvkov, ktoré robia tento byt štýlovým, funkčným a bezpečným.
Výhodou tohto bytu je aj jeho skvelá lokalita, kde sa nachádza plná občianska vybavenosť vrátane obchodného centra VIVO, trhoviska Fresh Market, FitCamp, klientského centra, potravinami YEME, množstvo reštaurácií a ďalších zábavných možností. V bezprostrednej blízkosti je Kuchajda, ktorá vám poskytne nekonečné možnosti na športové a rodinné vyžitie. Okolie bytového komplexu ocenia hlavne mamičky s deťmi, alebo po kočíkovaní hladní starí rodičia.
Bytový komplex Koloseo je známy svojou polohou a leží na dôležitých dopravných tepnách mesta. Z tohto miesta máte dokonalý prístup do všetkých častí Bratislavy.
MHD je v tesnej blízkosti, čo uľahčuje každodenné cestovanie.
Tento bytový komplex Koloseo ponúka aj možnosť dokúpenia garážového státia /20 000€/ s dostatočným miestom pre vaše vozidlo a možnosťou prenájmu vonkajšieho parkovacieho miesta za viac ako výhodnú cenu.
Nezmeškajte príležitosť získať tento elegantný a dobre vybavený mezonet na prestížnej adrese. Je to ideálny domov pre všetkých, ktorí hľadajú pohodlie, štýl a výbornú lokalitu.
Zodpovedný maklér:
Peter Dobiáš
RADO Reality Group

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie