BOSEN | Investičný pozemok 1633m2, Suché miesto 2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
195 000 €
Realitný maklér:
+421 904 929 253
Tomáš Mrva
t.mrva@bosen.sk

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj investičný pozemok v Chorvátskom Grobe,časť Suché miesto 2, ktorý je v územnom pláne obce a je určený na zastavanie,kde sa plánuje v blízkej budúcnosti nová obytná zóna určená pre výstavbu rodinných domov.

POZEMOK: má výmeru 1633m2 , približné rozmery (šírka 43m x dĺžka 38m) a je možné zastavať až 35% jeho plochy. Je rovinatý, momentálne využívaný na poľnohospodárske účely. Na LV je vedený ako orná pôda,ale podľa územnoplánovacej informácie je tu plánovaná výstavba kompletne novej a modernej štvrti ,pozemok preto možno považovať aj ako stavebný pozemok. Stavať na ňom však bude možné až po dotiahnutí inžinierskych sietí a vybudovaní dopravnej infraštruktúry.

Cena : 195.000 €

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie