PREDANÉ - ZNÍŽENÁ CENA: Dobre dostupný pozemok s elektrinou a potokom pre hospodárenie, 16 628 m2, Brezno - Rohozná

Typ: stavebný pozemok
Okres: Brezno
Obec: Brezno

HĹADÁTE ROZSIAHLY POZEMOK S ELEKTRINOU A VODOU?
CHCETE SA VENOVAŤ HOSPODÁRENIU A EŠTE NEVIETE KDE?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v Brezne, časť Rohozná - Zúbrik, dobre dostupný, rozľahlý pozemok s elektrinou a potokom.

PREDMET PONUKY
Rozľahlý, mierne svahovitý, udržiavaný, severozápadne orientovaný pozemok (orná pôda) s príjemnými výhľadmi a výmerou 16 628 m2, situovaný v extraviláne mesta Brezno, časť Rohozná - Zúbrik, vzdialený 1 km od hlavnej cesty Brezno - Tisovec, dostupný spevnenou cestou, s elektrickým vedením na pozemku (NN) a potokom lemujúcim hranicu pozemku v jeho zadnej časti.

Pozemok je v platnom územnom pláne mesta Brezno zaradený ako prírodné územie s dominujúcou poľnohospodárskou výrobou, s využitím poľnohospodárskej krajiny pre agroturistiku a rekreáciu. Na pozemku sú prípustné stavby nevyhnutné pre poľnohospodárstvo a dočasné drobné hospodárske stavby. Konkrétny zámer využitia pozemku podlieha individuálnemu posúdeniu, územný plán v jeho nových doplnkoch nevylučuje iné využitie pozemku (rodinný dom, farma, hospodárska usadlosť a i.).

LOKALITA
Rohozná je miestna časť Brezna, vzdialená 7 km od jeho centra, na ceste I/72 v smere Brezno - Tisovec. Dostupná je autom, autobusom, aj vlakom. Územný plán mesta Brezno sa aj dnes snaží v Rohoznej o zachovanie pôvodného lazníckeho osídlenia a poľnohospodárskeho charakteru krajiny. Aj preto je Rohozná vyhľadávanou lokalitou pre kľudné bývanie na periférii mesta, s výhľadmi na Nízke Tatry, Brezniansku kotlinu a Muránsku Planinu, ale aj miestom pre prímestskú rekreáciu (cykloturistika, turistika, jazdectvo). V Rohoznej nájdete potraviny a hotel s reštauráciou, železničnú, aj autobusovú zastávku. Ostatná občianska vybavenosť je zabezpečená v okresnom meste Brezno alebo v 7 km vzdialenej obci Michalová.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Pozemok patrí svojou výmerou k väčším pozemkom v lokalite. Jeho najväčšou výhodou je dobrá dostupnosť, bezprostredná blízkosť el. vedenia (NN) a prítomnosť vodného zdroja (potoka) na pozemku. Tieto danosti zvýhodňujú pozemok pred inými v lokalite a predurčujú jeho využitie pre bezproblémové hospodárenie, vybudovanie farmy, hospodárskej usadlosti, či centra agroturistiky.

AK STE SA EŠTE NEROZHODLI, DOHODNITE SI OBHLIADKU, VIAC INFORMÁCIÍ ZÍSKATE LEN U NÁS.

CENA
89 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie