PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 107 m2, Bratislava - Staré Mesto

Typ: štvorizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Plocha: 107 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový byt na Šancovej ulici č. 54 (vchod do vnútroblokového dvora z Povrazníckej a z Björnsonovej ulice - Vnútroblok Slávia) v Starom Meste (Bratislava I).

S bytom sa predáva aj podiel na pozemku pod stavbou (216m2).

V bytovom dome je výťah.

BYT:

Elegantný, slnečný a priestranný 4 - izbový byt je orientovaný do tichého vnútroblokového dvora smerom na Povraznícku ulicu (juhovýchodná strana bytu) a Šancovú ulicu (severozápadná strana bytu).
Byt s výmerou podlahovej plochy 102,3m2 (+ loggia 4,3m2) sa nachádza na 4/6 nadzemnom podlaží. V byte prebehla kompletná a kvalitná rekonštrukcia (2014) v rámci ktorej boli menené elektro a vodoinštalácie.

Byt sa vyznačuje elegantnou a veľmi praktickou dispozíciou.

Cez bezpečnostné dvere vstupujeme do chodby, ktorá tvorí hlavnú os celého priestoru a rozdeľuje byt na juhovýchodnú a severozápadnú časť.

Po pravej strane sa z chodby vchádza do juhovýchodnej strany bytu, ktorá pozostáva z prvej a následne druhej spálne. Do týchto izieb sa vstupuje dvojkrídlovými dverami (120cm). Spálňa 1 a spálňa 2 sú orientované do tichého vnútroblokového dvora (juhovýchod). Oproti spálni č. 2 sa cez chodbu vstupuje do severozápadne orientovanej obývacej izby s loggiou, z ktorej sa následne prechádza do samostatnej kuchyne.

Po ľavej strane sa za vstupom do bytu z chodby vchádza najprv do centrálne umiestneného sociálneho zázemia, ktoré pozostáva z kúpeľne, samostatného WC oproti ktorým je komora (miestnosť s pračkou). Severozápadne orientovaná spálňa č. 3 (izba s knižnicou). Chodba postupuje do vyššie spomínanej samostatnej kuchyne, z ktorej sa prechádza do obývacej izby so vstupom na loggiu.

Fotodokumentácia ponuky je zoradená v logickom slede fotografií, akoby ste sa prechádzali priestorom.
K bytu prináleží latková pivnica.

Byt pozostáva:

Chodba: 17,7m2
Spálňa č. 1: 13,9m2
Spálňa č. 2: 16,4m2
Obývacia izba: 20m2
Kuchyňa:11,4m2
Spálňa č. 3: 14m2
WC:1,1m2
Kupeľňa: 2,9m2
Komora(sklad):2,7m2

Spolu:98,6m2

+Pivnica:3,7m2

+Loggia:4,3m2



Svetlá výška stropov v byte je 275 cm.

Pôdorys je priložený vo fotodokumentácii.

DOM:

Byt sa nachádza v kvalitnom tehlovom bytovom dome vysokého štandardu z 50.-tych rokov 20 storočia. Stavba je konštruovaná ako oceľobetónový skelet vypĺňaný stenami z pálenej tehly. Celý objekt prešiel rekonštrukciou. Inštaloval sa nový výťah, rekonštruovala sa fasáda v rámci ktorej sa opravovali aj loggie, dom sa zatepľoval menila sa vchodová brána s DEK systémom…

Okolité domy zo strany Žilinskej, Povrazníckej a Björnsonovej ulice tvoria veľký vnútroblokový tichý dvor (Vnútroblok Slávia), na ktorý nemá prístup verejnosť (DEK kľuč). Na dvore je možné si prenajať voľné parkovanie za 70,-€/1 rok (vstup cez automatickú bránu). Dvor disponuje detskou zónou a parkovou úpravou.

Projekt bytového domu a tiež samotného bytu sa vyznačuje modernou, logicky jasnou a funkčnou dispozíciou.

Na poschodí sú iba 2 byty.

LOKALITA:

Vzácna a žiadaná lokalita v centre Bratislavy v bezprostrednej blízkosti Trhoviska na Žilinskej a budovy Slovenského rozhlasu. Poloha umožňuje kompletnú občiansku vybavenosť.

CENA:

352.000,-€ vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie RE/MAX s garanciou kvality ISO 17024.
Bezplatne Vám vybavíme hypotekárny úver s čo najnižším úrokom.

List vlastníctva - bez tiarch, možnosť financovania HÚ.


photo credit ©DavidKukan

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie