PREDANÉ - 4 izbový byt v Petržalke na Romanovej ulici na prenájom

Typ: štvorizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na dlhodobý prenájom štvorizbový byt v tichej lokalite na Romanovej ulici v Petržalke. Každá izba má samostatný vchod z veľkej vstupnej haly, nachádza sa na prvom poschodí štvorposchodového obytného domu. Na každom poschodí sa nachádzajú dva štvorizbové byty. V okolí domu je dostatok parkovacích miest pre autá, obchod priamo pri dome, autobusová zastávka a dostatok zelených plôch. Pred domom sa nachádza malý parčík na ktorý je výhľad z loggie, detskej izby a hosťovskej izby. Z obývačky a spálne je výhľad do dvora.V rámci bytového domu je zrekonštruovaný výťah, chodby a vymenené vstupné brány.Byt je napojený na ústredné kúrenie. Rozloha bytu je 87m2.
Zariadenie a vybavenie:Plastové oknáKorková podlahaPlávajúca podlahaKuchynská linka so spotrebičmiTVLoggia so zasklenímPosteleSkrinePračkaZariadený byt
MHD 1 minútu od vchodu na autobusovú zastávkuTerno predajňa priamo pri dome, Kaufland 5 min pešo, zdravotné stredisko, škola, škôlka, ihriská v pešej dostupnosti.Kúsok od Chorvátskeho ramena aj s cyklotrasou, po ktorej ste za pár minút napríklad pri Draždiaku.CENA:670 EUR + 220 EUR890 EUR / mesiac vrátane energií a Internetu (môže sa líšiť od počtu osôb a spotreby)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie