PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 75 m2, Trnava

Typ: štvorizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Plocha: 75 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS !

Realitná kancelária REMAX Ponúka na predaj 4 izbový klimatizovaný byt s lodžiou na ulici Gejzu Dusíka v Trnave, byt má výmeru 75m2 vrátane lodžie a pivnice, nachádza sa na 3. poschodí zatepleného bytového domu bez výťahu.

POPIS A DISPOZÍCIA:
Byt je presvetlený v pokojnej a tichej lokalite, je komplet zariadený s kuchynskou linkou a vstavanými elektrospotrebičmi, nové bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, klimatizačná jednotka, vymurované bytové jadro....
Dispozičné riešenie: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou so vstupom na lodžiu, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, chodba so vstavanou skriňou, tri samostatné izby.
K bytu patrí samostatná murovaná pivnica na prízemí, v bytovom dome je aj uzamykateľná spoločná miestnosť, kde si vlastníci dávajú bicykle alebo aj kočíky.

BYT JE PO REKONŠTRUKCII:
bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná, nové rozvody elektroinštalácie, vody a odpadu, vymurované bytové jadro, nové stierky a maľovka, laminátová podlaha v izbách a v kuchyni, nová dlažba a obklad v kúpeľni a na toalete, kvalitné masívne interiérové dvere s obloženými zárubňami v obývacej miestnosti a v kuchyni.

ZARIADENIE BYTU:
Byt je zariadený: Kuchynská linka, umývačka riadu, Jedálenský stôl so stoličkami, chladnička s mrazničkou, sedacia súprava, obývacia stena, konferenčný stôl, stolík pod TV, v spálni sú skrine, nočné stolíky a manželská posteľ s matracom. Na chodbe sú vstavané skrine, vešiak a skrinka, v detskej izbe je nábytok. Byt sa predáva so zariadením, čo je veľká výhoda stačí si priniesť osobné veci a hneď bývate vo vlastnom byte, alebo ako investičný byt môžete ho ihneď prenajímať rodine, pracujúcim ako aj študentom.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:
Byt sa nachádza v tichej lokalite s množstvom zelene, neďaleko je park a rekreačná oblasť Kamenný Mlyn, blízko je železničná a autobusová stanica, zastávka MHD je 3 min pešo. Pri bytovom dome je bezproblémové parkovanie, kompletná občianska vybavenosť, v pešej dostupnosti sa nachádza supermarket MAX a množstvo iných obchodov, v blízkosti je základná škola, škôlka, pošta, zdravotné stredisko, športový areál, krytá mestská plaváreň, internát VŠ MTF, dobré napojenie na diaľnicu D1 a R1.

- Cena predmetnej nehnuteľnosti je 159.600 €.
- Byt je voľný ihneď

- Uvedená cena je konečná a zahŕňa: províziu realitnej kancelárie, vypracovanie zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, overenie podpisov u notára, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis, prepis energií z pôvodného na nového majiteľa vyhotovenie odovzdávacieho protokolu,

- v prípade potreby zabezpečíme znalecký posudok a ponuku hypotekárneho úveru,

- môžete si pozrieť 3D virtuálnu obhliadku bytu: https://my.matterport.com/show/?m=cp9wZV5VoJu

Obhliadky bytu sú možné kedykoľvek po dohode s maklérom.

V PRÍPADE ZÁUJMU MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie