Predaj domu 578 m2, Poruba

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
99 900 €
Typ: rodinný dom
Okres: Prievidza
Obec: Poruba
Realitný maklér:
Anna Plesnivá
0918 816 782

Hľadáte útulný domček v lone prírody, ale nechcete strácať dlhý čas dochádzaním do mesta?
Ak áno, potom je práve pre Vás určená naša nová ponuka – vidiecky rodinný dom v obci Poruba, vzdialenej len 9 km od okresného mesta Prievidza.
Rodinný dom je súčasťou dvojdomu, pôvodná stavba je z roku 1935, postavený z tehly – múry hrúbky 60 cm, s kamennými základmi, prešiel v roku 2021 kompletnou rekonštrukciou interiéru. Má plastové okná, medené elektrické rozvody, nové rozvody vody aj kúrenia, nové podlahy, interiérové dvere.
Kúrenie je plynové, resp. v kachľovej peci (nachádzajúcej sa v kuchyni), ktorá dostatočne vykúri všetky miestnosti.
Strešná krytina bola vymenená pred 5 rokmi.
Dom je jednopodlažný, má verandu, kuchyňu, obývačku, chodbu so vstavanými skriňami, spálňu, kúpeľňu so sprchovým kútom a WC. Je možnosť dobudovania ďalšej izby v prístavbe, ktorá má momentálne vymurované steny a je zastrešená.
Veľmi vkusná, štýlová a takmer nová kuchyňa bola robená na mieru, a je spolu so spotrebičmi – elektrickou rúrou, sporákom, umývačkou riadu a digestorom započítaná v cene nehnuteľnosti, rovnako ako aj ostatný nábytok, nachádzajúci sa v dome.
Dom pôsobí veľmi útulným a vkusným dojmom, je vhodný tak na trvalé bývanie, aj ako víkendová chalupa. Atmosféru prírody Vám navodí hneď za domom tečúci zurčiaci potôčik.
Na pozemku sa nachádza nový, priestranná altánok s grilom, nová drevená garáž, ako aj voliéra pre Vášho domáceho miláčika.
Veľkým bonusom je pekný rovinatý pozemok, s dostatkom miesta pre aktívny aj pasívny oddych celej Vašej rodiny.
Výhodou domu je jeho umiestnenie v rámci obce, nachádza sa na jej samom konci, čo znamená, že nie ste obkolesení susedmi z každej strany.

Obec Poruba Vám poskytuje komfortné bývanie v objatí prírody, a pritom na dosah od okresného mesta, do ktorého sa autom dostanete za pár minút.

Rodinný dom je možné kúpiť tak v hotovosti, ako aj na hypotéku, s vybavením ktorej Vám bezplatne pomôžeme.

V cene nehnuteľnosti je započítaný kompletný právny servis, poplatky na katastri, overenie podpisov na kúpnych zmluvách, ako aj celý popredajný servis, spojený s odovzdaním nehnuteľnosti novému majiteľovi.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie