Predaj domu 220 m2, Kľačno

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
318 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Prievidza
Obec: Kľačno
Realitný maklér:
Miroslava Grosová
0903 747 142

Ponúkame Vám na predaj 5-izbový, čiastočne zariadený dvojpodlažný rodinný dom (úžitková plocha cca 227,5 m2) so samostatnou dvoj-garážou, fitness, grilovacím domčekom, vyhrievaným bazénom a priestrannou záhradou ( 1.386 m2) vhodnou na aktívny relax.

TECHNICKÉ ÚDAJE:
Dom bol stavaný od r. 2009, skolaudovaný 2013
Základy – železo-betónové, odizolované proti zemnej vlhkosti
Obvodové múry – keramická tehla dierovaná hr. 30 cm, celé zateplené 10 cm polystyrén, silikátová omietka
Strecha – sedlová, krytina betónová škridla BRAMAC, zateplená minerálnou vatou,
Strop – železobetónová doska
Okná - plastové 2-sklo
Podlahy – I.NP - keramická dlažba, II.NP – plávajúce podlahy, sociálne zariadenia – keramická dlažba
Kúrenie – I.NP – podlahové , II.NP - radiátory – zdroj – plynový kotol, alternatíva – krb a výduchy v izbách, príprava na osadenie tepelného čerpadla
Zdroj teplej vody – 160 l zásobník
Elektrika 240 V aj 380 V
Voda – verejný vodovod
Odvod splaškov – do čističky odpadových vôd
Dom s pozemkom je zabezpečený kamerovým systémom a alarmom

POPIS RODINNÉHO DOMU
Kto sa zamiluje do okolitej prírody obce Kľačno, musí milovať aj tento technicky vybavený a komfort poskytujúci dom. Automatická elektrická brána Vás vpustí do priestoru 1.931 m2 pozemku, ktorý je z väčšej časti obohnaný betónovým plotom, chránený alarmom a kamerovým systémom. Komfortne zaparkujete v dvoj-garáži hneď za vchodom.
Plne zavlažovaná udržiavaná záhrada s okrasnými drevinami využíva vodu z vlastnej kopanej studne. Keď náhodou spadnete do bazéna, nebojte sa, voda je určite čistá a tepelným čerpadlom vyhriata na príjemnú teplotu. Len tam nespadnite v zime!
Osušiť sa môžete v záhradnom domčeku s kachľovou pecou, a o zohriatie sa Vám postará fitness, kde nemáte núdzu o cvičebné prístroje.

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU
Dom Vás privíta príjemnou atmosférou, kde majiteľ ladil teplé zemité odtiene so svetlými, či výraznými reliéfnymi tapetami.
Prízemie tvorí zádverie a vstupná chodba, z ktorých vstupujeme do priestrannej kuchyne s ostrovčekom , jedálenským kútom a prevetranou komorou. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi, ktoré tu ostávajú – el. varná doska, mikrovlnná rúra, el. rúra, plynový sporák, digestor, chladnička, umývačka riadu, TV.
Kúpeľňa na tomto podlaží plní sčasti funkciu technickej miestnosti aj keď toto srdce (plynový kotol a zásobník na vodu) je umne ukryté v stavaných skriniach, čiže neruší harmóniu mozaikovej kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou.
Obývačka (35 m2) so stavaným krbom a východom na terasu je centrálnou miestnosťou pre rodinu a hostí. Susedí s priestrannou (23 m2) spálňou.
Dreveným schodiskom sa dostávame na poschodie, kde sú situované 3 priestorovo veľkorysé klimatizované izby s balkónmi (26-28 m2 každá), šatník, ktorý je snom každej ženy a kúpeľňa s vaňou, 2 umývadlami, toaletou a bidetom.
Každé podlažie má úžitkovú plochu cca 110 m2.

Nechýba tu prívod televízie, ani internet.

Okolie ponúka množstvo aktivít – turistika, cykloturistika, lyžovanie (vleky v Kľačne, Čičmanoch, Fačkovské sedlo), kúpele (Bojnice, Rajecké Teplice, Turčianske Teplice), hubárčenie a iné.
Zaujala Vás táto ponuka?
V prípade otázok, alebo záujmu o obhliadku neváhajte kontaktovať makléra ponuky.
Okrem kompletného právneho servisu Vám zabezpečíme aj bezplatné hypotekárne poradenstvo a pomôžeme Vám tak splniť si sen o Vašom novom domove.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie