BOSEN | Na predaj 6 izbová vila s bazénom blízko centra, Kozácka-Trnava, 1574m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
Cena v RK
Typ: nezaradený priestor
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Realitný maklér:
+421 944 288 368
Adam Belianský
beliansky@bosen.sk

Bosen Group Vám ponúka na predaj 6 izbovú vilu s bazénom v pokojnej časti Trnavy v blízkosti centra na Kozáckej ulici. Zastavaná plocha domu je 387m2, úžitková plocha domu je 300m2, obytná 185m2, 108m2 garáž, spevnené plochy 350m2 + 212m2 bazén, chodník, terasa.

DOM: Jedná sa o tehlovú stavbu. Exteriér aj interiér domu prešiel v roku 2022 kompletnou modernizáciou. Vykurovanie je zabezpečené tepelným čerpadlom (vzduch-voda) z roku 2015. Nehnuteľnosť disponuje fotovoltickým systémom na výrobu elektrickej energie, vd'aka čomu sú z veľkej časti náklady na kúrenie a chladenie pokryté. Taktiež je možné vykurovať dom pomocou tepla z kozuba, z ktorého sú natiahnuté prieduchy do všetkých izieb a kúpeľní. Klimatizačné jednotky sú vyvedené do všetkých miestností vrátane chodby. Celý objekt je zabezpečený alarmom napojeným na pult centrálnej ochrany.

DISPOZÍCIA: Dispozične pozostáva dom zo vstupnej chodby s hosťovskou kúpeľňou, veľkej obývacej haly s kozubom a barom, zimnou záhradou s druhým kozubom ( ktorá je presklená a prepojená s relaxačnou časťou pri bazéne), kuchyne, jedálne, chodby deliacu dennú a nočnú časť domu s 3 detskými izbami, rodičovskou spálňou s kúpeľňou a veľkou spoločnou kúpeľňou. Za kuchyňou sa nachádza komora a kotolňa so skladom a práčovňou, ktorá je prístupná aj z exteriéru.

ZARIADENIE: Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená.

POZEMOK: Rozľahlý pozemok o výmere 1574m2 ponúka dostatok súkromia. Relax ale aj zábavu si užijete pri bazéne (10x4) s protiprúdom, masážnymi tryskami a hliníkovým prestrešením so solárnymi elektrickými žalúziami. V celej okrasnej záhrade je závlahový systém napojený na vlastnú studňu a predpríprava (zapracovaná kabeláž) na automatickú kosačku.

PARKOVANIE: Pred domom sa nachádza murovaný prístrešok pre 4 väčšie autá (108m2) so skladom (24m2) a vyhrievanou príjazdovou cestou so senzormi proti mrazu a snehu. K prístrešku sa dá dostať z domu suchou nohou zastrešeným chodníkom.

IS: voda, elektrina, kanalizácia

LOKALITA: Dom je situovaný vo vyhladávanej časti Trnavy. Strategické umiestnenie blízko centra Vám umožňuje rýchle napojenie na dialničné ale aj výbornú dostupnosť kompletnej občianskej vybavenosti (školy, škôlky, obchody, MHD...).

CENA: na vyžiadanie v RK

MAKLÉR: Klaudia Jenischová
+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk
MAKLÉR: Adam Belianský
+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.





Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie