Priestranný 1500 m2 rovinatý pozemok na okraji vinárskej dedinky Moča

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
20 000 €
Typ: stavebný pozemok
Okres: Komárno
Obec: Moča
Plocha: 1510 m²
Realitný maklér:


Popis
Tento priestranný rovinatý pozemok sa nachádza vo veľmi kľudnej časti vinárskej dedinky Moča.

Rozprestiera sa na vyše 1500 m2, na okraji zastavanej časti, stále však patrí do intravilánu obce. Na liste vlastníctva je evidovaný ako vinica, jeho rozmery sú 21m x 72 m. Vedie k nemu z časti asfaltová, z časti nespevnená cesta. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa a v jeho priamej blízkosti sa nachádza elektrický stĺp.

Pozemok je vyčistený, zatrávnený, vhodný na stavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky. Je stvorený pre ľudí, ktorý majú radi prírodu a kľud. Vďaka miestnym klimatickým podmienkam je taktiež ideálny na pestovanie viniča a rôznych teplomilných rastlín.

Rieka Dunaj so svojimi štrkovými plážami vhodnými na oddych a rekreáciu sa nachádza cca 1 km od pozemku. Popri nej vedie aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6.

Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené 800 m od pozemku. Obec je známa výrobou skvelého vína a každoročnými vínnymi slávnosťami.

V okolí sa nachádza množstvo termálnych prameňov, ako napr. Wellness Patince alebo termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo. Historické maďarské mestá ako Ostrihom a Budapešť sú ďalšími destináciami na výlety.
Pre športovo založených jedincov je v neďalekom najjužnejšom pohorí Burdov množstvo turistických trás.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie