PREDANÉ - Na prenájom lukratívne kancelárske priestory v centre Prievidze

Typ: nezaradený priestor
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 68 m²

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v centre mesta Prievidza na ulici Bakalárskej. Priestory sa nachádzajú na prízemí obytného domu. Priestor je situovaný vo veľmi peknej a vyhľadávanej časti mesta v blízkosti úradov , kataster, Súd a podobne. Celý priestor prešiel pred dvoma rokmi kompletnou a veľmi rozsiahlou rekonštrukciou. Rekonštrukcia pozostávala z výmeny bezpečnostných vchodových dverí značky Sherlock, výmena všetkých okien za plastové, na všetkých oknách sa nachádzajú aj bezpečnostné mreže, vyhotovené umeleckým kováčom. Priestor je situovaný ako štandardný 3 izbový byt. Po vstupe sa nachádza chodba , z ktorej sa prechádza do WC , do kuchyne s kuchynskou linkou a do väčšej priestrannej miestnosti, z ktorej sa prechádza do dvoch samostatných miestností. V celom priestore sú nové kazetové stropy, na všetkých stenách sú vyhotovené nové omietky, všade je nová elektroinštalácia, nové odpady a voda. Vo všetkých miestnostiach je nová plávajúca podlaha, nové dvere s obložkovými zárubňami, na chodbe je keramická dlažba. Ponúkame Vám na prenájom Prievidza, Bakalárska. Plocha: úžitková 65m2. Cena 395 €/mesiac. Voľné od 1.7.2023
Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 7 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie