Na predaj rodinný dom vo Farnej

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
78 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Levice
Obec: Farná
Plocha: 100 m²
Realitný maklér:
0908 037 333
Margaréta Holková
holkova-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Farná . Je to 5 izbový dom s terasou po kompletnej rekonštrukcie . V dome boli vymenené plastové okná, na verande plastové dvere s oknom, v kuchyni sú dve kuchynské linky a je položená dlažba, v izbách je plávajúca podlaha, v kúpeľni je sprchový kút s WC, v celom dome sú gamaty, v kúpeľni je zavedený nový bojler a samozrejme malá špajza na odkladanie potravín. Vonkajšia terasa je celá nová aj so strechou plus nové žľaby po dome , nové podbitie pod strechou a celom dome , nové oplotenie. V dome je zavedený plyn , obecná voda , žumpa, smeti sa vyberajú na čiarový kód. K domu prislúcha aj garáž . V dome zostáva kuchynská linka plus sedacia súprava. Celý pozemok ma výmeru 441m2. Celý dom je napojený na kamerový ochranný systém. Pozemok je slnečný, situovaný v tichej ulici. Susedia sú slušní. V rámci infraštruktúry sa v obci nachádzajú obchody, dva kostoly, pohostinstvo, MHD, škôlka, pekáreň. Tento dom vám rada ukážem, v prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na 0908 037 333.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie