Predaj domu 153 m2, Šamorín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Realitný maklér:
Marcela Kristlová
0903 873 027

*** BUĎTE PRVÝ MAJITEĽ kuchyne v TOMTO DOME 8 ***

Chcete bývať v lukratívnej časti Pomlé, v modernom priestrannom dome, ale nechcete sa zaťažovať starostlivosťou o pozemok a záhradu? V tom prípade ste tu správne :-)

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka exkluzívny veľkorozmerný rodinný dom v lukratívnej časti mesta Šamorín.

Dom sa predáva v stave holodomu, takže máte možnosť si ho upraviť podľa svojich predstáv. Dom disponuje obrovskou obývacou izbou spojenou s kuchyňou. Po celej ploche miestnosti sú obrovské posúvacie francúzske okná. Výhľad z miestnosti je na veľkú zastrešenú terasu a na zeleň. Na prízemí sa tiež nachádza hosťovská alebo rodičovská izba s priestranným šatníkom a samostatnou kúpeľňou. Na poschodie sa dostanete vzdušnými schodmi. Nachádzajú sa tam dve izby a veľká kúpeľňa. Z každej miestnosti je výstup na lodžiu. Z chodby je možné vojsť na hornú terasu o rozmere 56m2, kde je predpríprava na saunu.

Nehnuteľnosť sa predáva v stave, aký je na foto. Na výstavbu boli použité tie najkvalitnejšie materiály. Kúrenie je riešené podlahovým vykurovaním a chladenie je stropné. Všetky okná sú hliníkové a na všetkých je predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie. V dome sú všetky inžinierske siete, mestská voda, kanalizácia a vo všetkých miestnostiach rozvod internetovej siete. Dom je pripravený fungovať v systéme SmartHome.

Mesto Šamorín ponúka svojim obyvateľom široké športové a kultúrne vyžitie, či už v Pomlé parku alebo v neďalekom x-bionicu. V meste sa nachádza niekoľko príjemných reštaurácií, nákupné centrum, školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia. Centrum mesta je od bytu vzdialené 5 minút pešou chôdzou. Veľkou výhodou je napojenie na R7 hneď v Šamoríne.

Kúpu tohto bytu je možné financovať hypotékou, na byte nie sú žiadne ťarchy. Naša realitná kancelária spolupracuje s hypošpecialistami, ktoré komunikujú so všetkými bankami a garantujú najlepšiu ponuku pre kupujúceho klienta. Všetky náklady spojené s kúpou/predajom nehnuteľnosti (katastrálne a notárske poplatky), ako aj prípravu právnických zmlúv, hradí naša realitná kancelária.

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Špecializujem sa na perfektne odvedenú prácu a na Váš skvelý pocit na záver spolupráce!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie