PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 71 m2, Košice - Košická Nová Ves

Typ: trojizbový byt
Okres: Košice III
Obec:
Plocha: 71 m²

REMAX realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj veľkorysý 3-izbový byt o rozlohe 70 m2 v bytovom komplexe Zelená Stráň v katastrálnom území Košická Nová Ves. Výhodou tejto tichej lokality je rýchla dostupnosť autom do centra mesta, cca 5-7 minút, a zároveň MHD zastávka. V pešej dostupnosti 150m sa nachádza nákupné stredisko Lidl a Shopbox, t.j. lekáreň, cukráreň s príjemným posedením, elektro a športová predajňa, DM, Pepco.


Byt pozostáva z dvoch nepriechodných izieb a obývačky prepojenej s kuchyňou. Všetky okná sú otočené na západnú stranu Košíc. Z obývačky a detskej izby sa vychádza na slnečnú terasu s rozlohou 8 m2.

Moderná kuchynská linka je vybavená – mikrovlnkou, elektrickou rúrou a chladničkou. Zariadenie obývačky a kuchyne vytvára jeden kompaktný celok. Kompaktnú výbavu bytu podčiarkujú aj drevené podlahy v jednotnej tmavosivej farbe.
Súčasťou chodby je komoda a vstavané skrine INDECO. Kúpelňa je esteticky a moderne zariadená, vybavená práčkou. WC má samostatný vchod.

V cene bytu je pivnica o veľkosti 2,5 m a aj vnútorné garážové státie s priestorom nielen pre auto, ale aj pre bicykel, motorku, kolobežku...

Bytový dom je tehlový, takmer nový (kolaudácia v roku 2020), vchod starostlivo udržiavaný vo vynikajúcom stave, príestranný moderný výťah Tuchyna s nosnosťou 1 000 kg je súčasťou vybavenia. Bytový dom má dva samostatné vchody zvonku ako jediný v kompexe Zelená stráň. Výbava kamerovým systémom je samozrejmosťou.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie