Výrobno/skladový objekt

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
1.000,- €/mes. +Energie, +DPH
Typ: skladový objekt
Okres: Púchov
Obec: Púchov
Realitný maklér:
+421911927777
Marián Kašuba, MBA
mkasuba@radoreality.sk

RADO Reality ponúka na prenájom výrobno/skladový objekt, 300 m2 v Púchove. Areál závodu sa nachádza v tesnej blízkosti diaľničného privádzača diaľnice D 1 trasy Bratislava – Žilina, s dopravným napojením na štátnu hranicu s Českou republikou cestou I/49. Jedná sa o cca 300 m2, blízko nákladnej rampy. Vnútorná podlaha je znížená ( 40 cm) a riešené nízkozdvihovou rampou do úrovni svetlej výšky nakladacej rampy. Objekt má rozvody elektrickej energie na 230 V, v objekte sa nenachádza rozvod vody a kanalizácia. Je možnosť temperácie priestorov určené hlavbe na skladové priestory. Parkovanie je možné v blízkosti objektu.
Výrobne/skladový priestory sa nachádzajú v uzavretom - stráženom areáli závodu v Púchove s 24 hodinovou ochranou majetku prostredníctvom vlastnej ochrany, s možnosťou využitia stravovania v závodnej jedálni, pripojenia sa na internet, ako aj služieb závodného zdravotného strediska. V areáli je centrálne vykurovanie, všetky energetické média, tiež je možné využiť služby logistiky a dopravy. Obchodný priestor má energetickú triedu G.
V prípade bližších informácii volajte:
Marian Kašuba, M.B.A.
Váš partner v realitách
RADO Reality Group, s.r.o.
M | 0911 927 777
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie