Predaj domu 183 m2, Orešany

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
120 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Topoľčany
Obec: Orešany
Realitný maklér:
Dušan Brezina
0903 90 90 20

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rodinný dom v obci Orešany, okr. Topoľčany. (cca 25 min od Topoľčian a 10 min od Piešťan)

Rodinný dom leží na pozemku o rozlohe takmer 14á, z toho 7,4á má záhrada. Na pozemku sa nachádza samostatne stojaca garáž.
Dom má novú strechu a fasádu, inak je v pôvodnom, no výbornom stave. Na prízemí domu sú krásne pôvodné drevené dvojité okná aj s okenicami a pôvodné drevené interiérové dvere a zárubne, drevené parkety.

Rodinný dom je napojený na obecný vodovod, kanalizáciu aj plynovod. Na pozemku sa nachádza studňa s funkčným čerpadlom, táto voda je tiež zavedená do domu. Tento rodinný dom má tri spôsoby vykurovania: plynový kotol, elektrický kotol a kotol na tuhé palivo, všetky zapojené a funkčné, stačí si vybrať :) Ohrev vody je zabezpečený el. bojlerom.
Dom má tiež jednu pivničnú miestnosť.

Dispozičné riešenie:

PRÍZEMIE (93,6 m2)
zádverie, samostatné WC, veľká hala/jedáleň, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, obývacia izba, spálňa

PODKROVIE (89,3 m2)
2 izby a ďalšie 2 miestnosti, ktoré by po úpravách mohli slúžiť ako skladové, šatníky, miestnosti na hranie pre deti, ateliér... podľa kreativity nových majiteľov.
Podkrovie je zateplené, s novou strešnou krytinou, a drevenými strešnými oknami.

Tento rodinný dom hľadá nového majiteľa, ktorý ocení jeho krásu čias minulých a bude mať citlivú ruku pri jeho renovácii.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie