PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 62 m2, Trnava

Typ: trojizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Plocha: 62 m²

RE/MAX= 50 rokov ÚSPECHU
Číslo 1 na svete v počte krajín, kancelárií, profesionálnych maklérov, obchodov a najspokojnejších klientov.
Vyberte si to najlepšie!
Bývanie bez bariér.
Poznáte ten pocit, keď sa po náročnom dni vraciate domov a každý schod navyše je utrpením. Mám pre vás dobrú správu, zrekonštruovaný 3 izbový byt na ulici Gejzu Dusíka.
Príjemný 3 izbový byt o výmere 62 m2 sa nachádza na prízemí štvorpodlažného zatepleného bytového domu, orientovaný je spálňou a detskou izbou na severovýchod, obývačkou a kuchyňou na juhozápad.
Dispozične pozostáva z troch samostatných nepriechodných izieb, dominantou bytu je veľká kuchyňa s presklenou loggiou.
Rekonštrukcia bytu: Vstupné protipožiarne bezpečnostné dvere, vhodným kontrastom k svetlej maľovke tmavé interiérové dvere a obloženie zárubní, v izbách a chodbe svetlá plávajúca podlaha, plastové okná, murovaná, presklená loggia, prebudované bytové jadro a zväčšená pôvodná samostatná kúpeľňa, nové radiátory, v spálni zabudovaná skriňa s roll doorom, v obývacej izbe štýlový podklad na osvetlenie.
Vysokorýchlostný internet a káblová TV prostredníctvom UPC, mesačné náklady n 4 člennú rodinu 87,- eur/mes. nájom (teplá, studená voda, kúrenie...) a 53 eur/mes. poplatok do fondu opráv.
Príjemné bývanie dokresľuje okolie v tieni zelene, kompletná občianska vybavenosť v najbližšom okolí, do 200 metrov obchody, obchodné centrum MAX, základná škola, materská škola, bezproblémové parkovanie, vynikajúca dostupnosť aj do centra mesta, vzdušnou čiarou cca 500 m.
Slušní susedia.

Virtuálna obhliadka:

https://my.matterport.com/show/?m=MgiqNwreV5d

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie