PREDANÉ - PRENÁJOM - nebytové priestory na prízemí v centre mesta M. Hodžu Prievidza

Typ: nezaradený priestor
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 48 m²

Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Prievidza, M. Hodžu v priamej pešej dostupnosti do centra mesta. Priestory sú vytvorené z bytu, ktorý bol upravený a funkčne riešený tak, aby vznikli tri samostatné kancelárie.

Priestory je možné na základe vzájomnej dohody upraviť podľa požiadaviek, tak aby ste v nich mohli poskytovať služby ako masér, kozmetika, kaderníctvo...

Podmienky prenájmu 320 €/mesiac nájomné + zálohové platby vo výške 160 EUR. Samozrejmosťou je možnosť zriadiť si v priestoroch sídlo spoločnosti. Parkovanie pred bytovým priestorom je verejné - rezidenčná zóna - poplatok 150,- EUR/rok, v prípade že si zriadite sídlo v priestoroch. Voľný ihneď.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie