PREDANÉ - Prenájom kancelárske/obchodné priestory 16,5 m2 M. Mišíka Prievidza

Typ: obchodný priestor
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 17 m²

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske/obchodné priestory (16,5 m2), ktoré sa nachádzajú na Ul. M. Mišíka 1 v Prievidzi. Budova sa nachádza v centrálnej časti mesta, pri hlavnom cestnom dopravnom ťahu, s pešou dostupnosťou do samotného centra a v blízkosti veľkého parkoviska. Pri budove sú umiestnené zastávky MHD. Budova je pre verejnosť dobre prístupná a známa. Priestory sa nachádzajú v tesnej blízkosti okresného úradu - klientske centrum, okr. súdu, v blízkosti sú banky, autobus zástávka MHD, ProCentrum,... Budova je kompletne zrekonštruovaná, vybavená sociálnymi zariadeniami, kuchynkou, dátovou kabelážou, klimatizačnými jednotkami, zabezpečovacím systémom, elektronickým vrátnikom. Táto nehnuteľnosť je vhodná na komerčné účely (sídlo firmy, kancelárie, projekcia, e-shop, ambulancia, štúdium,...). K priestoru patrí 1 vyhradené parkovacie miesto. Priestory sú voľné dohodou. Možnosť prenájmu až 229 m2. Cena 10 €/m2/mesiac.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie