Predaj domu 153 m2, Lučenec

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
208 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Lučenec
Obec: Lučenec
Realitný maklér:
Maroš Krnáč
0905459365

RE/MAX ponúka na predaj 5 -izbový rodinný dom v blízkosti centra mesta Lučenec. K domu patrí pozemok o veľkosti 345m2, z toho 128 m2 zastavaná plocha domu. Na dvore sa nachádza bazén s prekrytím. Pri dome sa nachádza prístrešok na auto.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE A UMIESTNENIE DOMU

Dom sa nachádza v tesnej blízkosti nákupného centra TESCO a vďaka svojej polohe by mohol slúžiť aj na podnikateľské účely. Dom je po úpravách vhodný na kancelárske účely, ako aj na podnikanie spojené s poskytovaním služieb /kozmetika, kaderníctvo atď/, prípadne ambulancia rôzneho zamerania. Za úvahu stojí i kombinácia využitia domu na bývanie a podnikanie. Momentálne je dom pripravený na bývanie a to hneď po kúpe.
Dom nie je podpivničený, tvorí ho jedno podlažie a podkrovie.

1. Prízemie má celkovú plochu 89,77 m2 a nachádza sa tu vstupná chodba, priestranná kúpelňa s vaňou, sprchovým kútom a wc. Z chodby je vstup do menšej izby /pracovne/ a obývacia izba s krbom, z ktorej sa dostanete do jedálne s krbom a ďalej do kuchyne. Z kuchyne sa chodbou dostanete do druhej kúpelne so sprchovým kútom a WC. Do kúpeľne aj do kuchyne je možné vstúpiť aj z dvora, čo je užitočné počas uživania si chvíľ pri bazéne, prípadne grilovaní na dvore. Vtejto časti domu je umiestnená aj technická miestnosť, ktorá može slúžiť aj ako sklad.

Podkrovie má celkovú plochu 64 m2 vedú naň schody z jedálne, ktorými sa dostanete na chodbu, z ktorej je možné prejsť do menšej priechodnej izby a spálne. Z priechodnej izby sa dá schodami prejsť do ďalšej izby so strešnými oknami, o rozlohe 16,2 m2. Zo spálne je možné výjsť na terasu v zadnej časti domu.

TECHNICKÉ VYBAVENIE

Dom je napojený na všetci siete elektriku, plyn, vodu a má vlastnú studňu. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, na prízemí je podlahové kúrenie a v podkroví sú radiátory. Kúriť je možné aj drevom v dvoch krboch, ktoré sú schopné vykúriť celý dom.

CENA: 208 000 EUR

CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA:

- províziu realitnej kancelárie RE/MAX
- prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra)
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva
- poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- sprostredkovanie hypotekárneho úveru
- protokolárne odovzdanie domu vrátane prepisu energií.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária RE/MAX je súčasťou siete realitných kancelárií RE/MAX po celom svete. Využite vo svoj prospech naše rokmi získané skúsenosti na poli trhu s realitami. Poskytneme Vám odborné poradenstvo v oblasti predaja nehnuteľností, legislatívnych náležitostí a povinností. Súčasťou starostlivosti o nášho zákazníka je tiež cenová analýza, zadarmo.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie