PREDANÉ - PREDAJ priestranný 4 -izbový byt v centre mesta .

Typ: nezaradený priestor
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 89 m²

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový priestranný byt v centre mesta Nitra , na Rázusovej ulici. Výmera bytu je 89 m2 a nachádza sa na 4 poschodí zo 4 s jedným balkónom a jednou loggiou. Jedna izba je priechodná. Steny: stierky ,maľovka. Okná plastové. V izbách sú repasované a veľmi pekné dubové parkety. Kúpeľňa prešla kompletnou rekonštrukciou - klasická vaňa spolu s toaletou ,obklady , dlažba .Vybavenie kuchyne : kuchynská linka, sporák ,kuchynský kút a špajza.
Kúrenie - ústredné .Výhodou je vlastný ohrev vody. K bytu prislúcha pivničná kobka .Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.
Výhody : Slnečný ,pekný výhľad ,tiché prostredie ,obchody ,škola ,škôlka ,Fakultná nemocnica ,MHD. Bytový dom je novo zateplený. Pripojenie na internet a TV je možné na ktoréhokoľvek operátora.
Cena 130 000 € .Kontakt na makléra:0905 657 416.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie