BOSEN | Výstavba samostatného 4izbového domu

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
220 000 €
Realitný maklér:
+421 904 929 253
Tomáš Mrva
t.mrva@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group Vám ponúka výstavbu 4 izbového rodinného domu v Okrese Dunajská Streda, v obci Horný Bar- centrum obce.

Pozemok: Plocha pozemku 528 m2, IS: voda, kanalizácia, elektrina, plyn, rovinatý pozemok. Pozemok má šírku 20m a dĺžku 26m. V cene je pozemok, stavebné povolenie na výstavbu 4izb. rodinného domu, projektová dokumentácia a samostná výstavba,ktorá sa odhaduje na 4 mesiace.

Lokalita: Pozemok sa nachádza v centre obce a je v tichej ulici. V obci je škola,škôlka,lekáreň,potraviny,knižnica,pošta,pohostinstvo. Zástavka SAD, Obec sa nachádza v blízkosti hrádze , vybudované cyklochodníky. Dostupnosť do Bratislavy (38 km) a do Dunajskej Stredy (15 km) je možné autobusom ( SAD Dun. Streda). Rýchlostná cesta R7 – Holice - Čechová 7 km, Šamorín-Sever 15 km.


Cena výstavby na kľúč: 240.000€

V prípade ak by si kúpu pozemku+ výstavbu riešil klient samostatne z vlastných zdrojov cena : 220.000€

Realitný maklér: Tomáš Mrva, tel.: 0904/929 253

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie