PREDANÉ - Predaj domu 123 m2, Malý Lapáš

Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Malý Lapáš

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj moderný a skvelo vybavený rodinný dom s celkovou úžitkovou plochou 123 m2 (zastavaná plocha 179 m2), ktorý sa nachádza v tichej slepej ulici na pozemku o veľkosti 633 m2. Tento rodinný dom sa nachádza v obľúbenej lokalite v blízkosti Nitry v obci Malý Lapáš. Vo fotogalérii nájdete vizualizačné fotky domu, vo virtuálnej prehliadke máte možnosť vidieť aktuálny stav domu.

Malý Lapáš je situovaný v tesnej blízkosti mesta Nitra v smere na Levice. Ide o menšiu obec s počtom obyvateľom cca 1.300 so základnou občianskou vybavenosťou. Obec je vyhľadávaná mladými rodinami kvôli vynikajúcej dopravnej dostupnosti. Do mesta Nitra sa dostanete za 10 min., na rýchlostnej ceste R1 v smere Bratislava/Banská Bystrica ste do 5 min.

Dom pozostáva zo 4 izieb a je vybudovaný v novostavbe, ktorá zaručuje vysoký štandard bývania. V dome sú položené podlahy - v dennej obývacej časti keramická veľkoformátová dlažba s mramorovým dekorom, v izbách laminátová podlaha, kúpeľňa je plne vybavená vaňou, sprchovým kútom a dvojumývadlom. Dom je osvetlený modernými svietidlami, ktoré dodávajú príjemnú atmosféru. Samozrejmosťou sú všetky ovládače, vypínače, zásuvky a pod.

Dispozične sa vstupuje do chodby, z ktorej je vstup na hosťovskú toaletu, ďalej z chodby sa vchádza priamo do priestrannej obývacej časti prepojenej s kuchynským kútom vybaveným komorou. Z chodby vpravo sa vchádza do nočnej časti - dvoch izieb a spálne s priestranným šatníkom. V strede domu sa nachádza srdce domu - technická miestnosť s technickým zázemím.

Kvality domu:
- konštrukcia domu - tehla Heluz 30cm plus zateplenie 15cm
- strecha tvorená väzníkovým krovom, strešná krytina Mediterran
- okná v prevedení antracit - vstup na terasu a vchodové dvere z hliníkového profilu, ostatné okná plastové s izolačným trojsklom
- vonkajšie elektrické žalúzie vo farbe okien Venys s motormi Elero
- hotová terasa s keramickou dlažbou
- tepelné čerpadlo Vaillant zaručujúce nízke náklady na prevádzku domu - podlahové kúrenie
- príprava na klimatizáciu vo všetkých obytných izbách
- príprava na krb - komín Schiedel
- hotové chodníky okolo domu plus parkovacie státie pre 2 osobné automobily
- dom je napojený na vodu, elektriku, odpad je vedený do žumpy

Okolie domu ponúka tiché a pokojné prostredie, ktoré je ideálne pre rodinný život. Pozemok, na ktorom sa dom nachádza, umožňuje dostatok priestoru pre vonkajšie aktivity a oddych. Lokalita ponúka výhodnú blízkosť k mnohým miestnym zariadeniam, vrátane škôl, obchodov a zábavy.

Tento rodinný dom je ideálny pre rodiny, ktoré hľadajú kvalitné bývanie v tichom prostredí s príjemným prostredím a prístupom k miestnym zariadeniam. Ak hľadáte bývanie v tejto oblasti, neváhajte nás kontaktovať a zistite viac o tejto skvelej ponuke!

Ešte stále váhate? Potom Vás určite presvedčí jeden z nasledovných benefitov, ktorý Vám ponúkame už v cene domu:

- prefinancovanie kuchynskej linky do ceny 7.000 EUR alebo
- príspevok k splátke hypotekárneho úveru vo výške 200 EUR po dobu troch rokov alebo
- inštalácia klimatizácie alebo
- výsadba exteriéru.

Dom Vám rád ukážem na osobnej prehliadke.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie