Predaj domu 200 m2, Žitavany

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
89 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Zlaté Moravce
Obec: Žitavany
Plocha: 150 m²
Realitný maklér:
Igor Kliman
+421 917 632 121

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 4-izb. byt so samostatným vchodom v rodinnom dome v obci Žitavany v tesnej blízkosti Zlatých Moraviec. K domu patrí pozemok o celkovej veľkosti 572 m2 plus 1/2 podiel na prístupovej ceste o veľkosti 131 m2. Bol postavený v roku 1975, je tehlovej konštrukcie s plochou strechou, s dvoma nadzemnými podlažiami a suterénom. Je napojený na všetky inžinierske siete - plyn, voda, elektrika, kanalizácia.

Obec Žitavany leží na rozmedzí južných svahov Pohronského Inovca a severnej časti Podunajskej pahorkatiny, na oboch stranách rieky Žitavy. Obec bola kedysi súčasťou Zlatých Moraviec, no po miestnom referende v roku 2002 sa osamostatnila. Momentálne v obci žije približne 2.000 obyvateľov. Je tu zriadená materská, základná škola, nachádzajú sa tu obchodné prevádzky, multifunkčné ihrisko.

Predávaný dom sa nachádza v tichej lokalite, ponúka krásne výhľady na Pohronský Inovec a Tribeč. Zastavaná plocha polovice domu je približne 100 m2. Konštrukčne je postavený z tehly s plochou strechou pokrytou asfaltovými pásmi. K domu patrí aj záhrada a predzáhradka.

V roku 2021 dokončené zateplenie domu ukončené stavebným lepidlom bez fasádnej omietky, rovnako v tomto roku bola izolovaná strecha vrátane odvodnenia, vymenená kanalizácia v dome. Inak je dom v pôvodnom stave - drevené okná, podlaha betónová s linoleom. Kúrenie zabezpečuje samostatný novší plynový kotol

Dispozične do domu vstupujete po schodoch do priestrannej haly, z ktorej sa vchádza do kuchyne, kúpeľne a dvoch obytných izieb. Na poschodí sa zo vstupnej haly vchádza do ďalších dvoch miestností a na priestrannú lodžiu s výhľadom na okolie. Na poschodí nie je kúpeľňa. V dome je možné využiť aj priestranný suterén.

Dom je aktuálne prázdny, pripravený pre nového majiteľa.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie