BOŠANY- 1-izbový byt, okr. Partizánske

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária BALAŽI s.r.o., ktorá má celkovo 232 realitných ponúk.
BALAŽI s.r.o.
63 000 €
Typ: jednoizbový byt
Okres: Partizánske
Obec: Bošany
Plocha: 35 m²
Realitný maklér:
0918 087 395
Mgr. Lenka Grachová
info@balazi.sk

Realitná kancelária BALAŽI Vám predstavuje slnečný 1-izbový byt s loggiou vo vyhľadávanej lokalite v obci BOŠANY, okr. Partizánske.

Nehnuteľnosť prešla rekonštrukciou (nové elektrické rozvody, plastové okná, interiérové dvere). Byt je vybavený kuchynskou linkou s plynovým sporákom a elektrickou trúbou. Dispozične pozostáva z: Vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, kuchyňa, priechodná izba s východom na loggiu.

VÝHODOU NEHNUTEĽNOSTI:
▪️ Výmera 35 m2 + pivničný priestor
▪️ Situovaný na 1/6 poschodí bytového domu
▪️ Priestranná loggia
▪️ Tichá lokalita
▪️ Úplná občianska vybavenosť

V roku 2015 prešiel bytový dom rekonštrukciou v podobe zateplenia nehnuteľnosti a strechy ako aj nová fasáda. V súčasnosti je naplánovaná výmena nových výťahov.

Obec Bošany ponúka kompletnú občiansku vybavenosť v blízkosti sa nachádza materská škola, základná škola, potraviny, detské ihriská, všeobecný lekár, detská ambulancia, zubár. Obec je vzdialená od mesta Topoľčany 8 km a od mesta Partizánske 12 km.

CENA: 63.000,- EUR

Bližšie informácie Vám ochotne poskytneme na tel. čísle: 0915 203 456 alebo 0918 087 395

ZABEZPEČÍME: - Hypotekárny úver, kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - geodetické služby - profesionálny prístup.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie