Predaj pozemku 1000 m2, Nitra

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
150 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 1000 m²
Realitný maklér:
Peter Frančík
0948781211

Exkluzívne iba u nás! Veľký investičný potenciál! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj stavebný pozemok v meste Nitra, časť Dolné Krškany, ulica Pri dríku. Rozmery pozemku cca 17m x 60m a jeho umiestnenie v dotyku s prírodou ho predurčujú na výstavbu rezidenčného sídla, ale vyhovuje aj iným stavebným zámerom - podľa aktuálneho územného plánu sa jedná o parcelu funkčne určenú na bývanie v zástavbe uličnej voľnej do 2NP, koeficient zastavanosti až do 60% (plocha stavebných objektov vrátane spevnených plôch). Výhodou je aj tichá lokalita pri rieke Nitra s priamym napojením na cyklotrasu vedúcu do mesta. V opačnom smere nová cyklotrasa spája obce na juh od krajského mesta a je obľúbeným miestom pre voľnočasové a športové aktivity.

Samotný pozemok má rozlohu 1000 m2 a je rovinatý, nachádza sa na okraji súčasnej zástavby bez priameho suseda. Inžinierske siete – elektrina, voda, plyn, kanalizácia – sa nachádzajú 50 metrov od pozemku, umelé osvetlenie a spevnená cesta končia v tesnej blízkosti. Súhlasné stanoviská od distribútorských spoločností k možnostiam pripojenia sú k dispozícii - k pripojeniu na mestský vodovod je vypracovaný samostatný projekt, odberné miesto elektrickej energie je schválené.

Vďaka svojim rozmerom sa dá parcela rozdeliť na dva samostatné stavebné pozemky. Na základe dostupných informácií z Útvaru hlavného architekta Mesta Nitra je plánovaná verejnoprospešná stavba – cesta, ktorá bude lemovať pozemok z dvoch strán, a teda bude bezproblémovo dostupný z mestskej komunikácie aj v prípade rozdelenia na 2 samostatné parcely. Cieľom je vybudovať prepojovaciu komunikáciu ulíc Roľnícka a Pri dríku za účelom vytvorenia možnosti pre výstavbu novej IBV v tejto lokalite. Rovnako je naprojektovaný zámer rýchlostnej cesty (obchvat Nitry v smere Topoľčany - Nové Zámky – Komárno), kde sú momentálne návrhy v procese posudzovania vplyvov na životné prostredie. Najbližší plánovaný výjazd na rýchlostnú cestu je na mimoúrovňovej križovatke medzi mestskou časťou Dolné Krškany a obcou Ivanka pri Nitre, ktorý je vzdialený od ponúkaného pozemku cca 2 kilometre.

Vzhľadom na vyššie uvedené plánované vybudovanie cestnej infraštruktúry (rádovo v horizonte niekoľkých rokov), viacerým možnostiam využitia pozemkov a pokojnej lokalite s dobrou dostupnosťou do mesta vrátane MHD sa jedná o atraktívnu ponuku a vynikajúcu investičnú príležitosť. Pozemok je vysporiadaný a predáva sa bez tiarch. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie